Şimdi Ara

|Arkadaşımın msn hackerlendimi acaba?|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ona bise yazıyorum her yazısımda bunu bana atıyor

Eğer bu m ajı yarım saat içinde 15 kişiye göndermez başına kötü şeyler gelecek 7 yıl uğursuzluklarla karşılaşacak sevdiğini kişi sen i sevmeyecektir eğer gönderir sen 1 saat içinde felaket bir derecede likler başına gelecek 3 gün içinde hoş dığın kişi sana çıkma teklifi edecek unutma göndermeyi çok kötü olur

sonra hackermisin dediğimde msnyi kapatıyor birdaha açıyor ve evet diyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: O.Kara

ona bise yazıyorum her yazısımda bunu bana atıyor

Eğer bu m ajı yarım saat içinde 15 kişiye göndermez başına kötü şeyler gelecek 7 yıl uğursuzluklarla karşılaşacak sevdiğini kişi sen i sevmeyecektir eğer gönderir sen 1 saat içinde felaket bir derecede likler başına gelecek 3 gün içinde hoş dığın kişi sana çıkma teklifi edecek unutma göndermeyi çok kötü olur

sonra hackermisin dediğimde msnyi kapatıyor birdaha açıyor ve evet diyor?

yok bunlar lamer
  • biri de beni eklemiş hepsiburada.us diye Nickinde kişi listesini yollayana anında avea 100 kontör hediye yazıyor
    Sordum yollayan oluyor mu bari diye 4-5 kişi dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 27 Nisan 2007; 22:18:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sleep

biri de beni eklemiş hepsiburada.us diye Nickinde kişi listesini yollayana anında avea 100 kontör hediye yazıyor

Benide ekledi o ve bende yapacağım öyle birşey çok yiyen olur beni eklediklerinde 1000 kontör veriyorlardı 100 e mi düşmüş

• quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

biri de beni eklemiş hepsiburada.us diye Nickinde kişi listesini yollayana anında avea 100 kontör hediye yazıyor

Benide ekledi o ve bende yapacağım öyle birşey çok yiyen olur beni eklediklerinde 1000 kontör veriyorlardı 100 e mi düşmüş

ne gerek varki kişi listesine limewire programından .ctt diye aratsın

• quote:

vayy be ne akıllılar çıkmış

• quote:

Orjinalden alıntı: fable

quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

ne gerek varki kişi listesine limewire programından .ctt diye aratsın

kişi verdiyse eğer görünür kişi vermediyse göremezsin

• Hackerlenmek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Hackerlenmek ?

• bana haftada en az bu tarz mailler geliyor.yok bunu yoolla bilmem ne olacak hiçbirini yollamadım birşey de olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.