Milka diyince de şalgam yaniii? [oo] ne diyim ki sana tunacım!? [oo][oo]
vallaha daha 2 saat önce kaymaklı ekmak kadayıfının üzerine hakiki adana şalgamı içtik. gerçek. uyuyamadım o yüzden hala bilg başındayım:)))
adanaLımısın baykaya? durduk yere adamı cinnet gecirtirsiniz yaa[angry] kadayıf madayıf nooLuyo:))))
yok adanalı değilim. eğirdirliyim. arkadaş afyondan gelirken getirmiş. hakiki afyon kaymağı .aman yarabbi tatlının üstüne koyuyon o ne lezzet. cillop oluyo:) sabaha göndereyim sanada..
mıçtınız 2 dakka içinde güzelim topicimin içine yaw [locked][oo][oo]
MİLKAAAAAA!!! [evlol][evlol][evlol]
zaten baştan mıçılmış bir topikti biz biraz etrafa dağıttık o kadar[bgdnc2]
offf baykaya ağzım sulandı wallaha , gidimde madodan bir künefe yeyim bari ... tuna iyi söyledin , ne zamandır şöyle hasından bir adana kebap yemiyordum , bugün gideyimde şöyle pide üstü süs biberli bir adana götürim damardan :) yanına da aculu , bol taneli bi şalgam , birazda çiköfte , allaaaa yutkunmaya başladım bile [:P] üstünede ne yeseeemm ne yeseeeem ? hah , dardanel in gurme peynirli biberi , yanına da domates soslu ton balığı , üstüne gene künefe ...ohhhhhhh.
ben acıkmışım galiba :))))
ozzzy sabahın köründe nerden buldun abicim bu kadar iştahı...[krl] ne diyem ben sana yaw... afiyet olsun... Ayrıcana ben milka değil ülker in ballmond una hastayım..
baykaya kardeşimiz gibi doğal beslenin abi milka da neyin nesiymiş??[bgdnc2]
Bu arada Milka'nın Meyveli yoğurtlu olan lila pause serisini tekrar içindeki meyveli yoğurdu akışkan olacak şekilde yapsalar tafından yenmezdi. Bir de badem ezmelileri -pralinleri- TRye getirse alıcısı hazır. (TRye ilk gelen lila pause ların tadını özledim)
o zaman miLka HAKİKİ AFYON KAYMAAAKLI meodeL üretsin zuhahha... tam yatacam biri şaLgam der kaymakLı kadayıf der.... tam uyanırım biri mado der kebabpss der... nasıL topk uLeeeyn bu.... adamı işTaha getiriyorsunuz 2 dakkada[sumo][sumo][sumo][sumo] [sumo][sumo][sumo][sumo][sumo][sumo]
ulen kendim bile gaza geldim ha. dün akşam toktuk yazdık tabi şimdi acıktık malak gibi bakakaldık..
O zaman Milkanın Çizik Kestane Şekerli Gofreti Çıksın..[evlol]