Şimdi Ara

Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden yardım etmiyorsunuz lütfen yardım edin ben sıfırdan başlayacam oyunu nerden indircem nasıl üyelik alcam onları bana söylermisiniz yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin bu oyunu oynamak istiyorum nerden indireceğimi nerden üyelik alacağımı sitesini fln verirseniz yani yardımcı olursanız çok sevinirim

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    _________________________________TÜRKİYE YARI FİNALDE_____________________________________

• Arkadaşlar lütfen yardım edin
    emreanadolu@hotmail.com
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • Üşenme az araştır oku 2 Satır yukarıda
  • Kardeş vallaha okudum ama anlamadım Ne biliyim değişik geldi Hem orada dowland filan yokki yani Anlamadım ne olcak en fazla msn de 2 saat yardımcı olacaksınız Ben bilsem biri böyle söylese yardım edin diye elimden geldiğince yaparım.
  • oyun patchleriylr 8-9gb gibi boyutu bulabiliyor.

internetten indiriceksen Allah sana sabır versin,ya bir arkadaşından ödünç al yada git cd sini al hem üyelik şifrenide almış olursun
  • Kardeşim sağol ben oradan şifreyi alırken oradaki adam bana accountu damı verecek
    Bilgilendirisen sevinirim olmadı emreanadolu@hotmail.com gel burda görüşelim kardeşim
  • Arkadaşım bu paralı bir oyun ... Eğer kaliteli bir oyun oynamak istersen herhangi bir multimedya mağazasından World of Warcraft Ve The Burning Crusade i alman gerekiyor ... İkisi yaklaşık 70 ytl ediyor ... WoW kutusundaki şifre ile accountunu açıyorsun ... ilk ay bedava sonra her ay 14 € olması lazım
  • 12.99€ Aylık ücreti.
  • Arkadasım paralı olanınımı oynuyacaksın ?
    ona göre sölicem eğer öle yapıcaksanwww.weblebi.comdan wow sipariş ediceksin .. yok onu yapamam ben bakamam beceremem diyorsan sana vericeğim linkten direk gir al ama en önce o siteye üye olman lazım .. şu an paketi bulmaya çalışıyorum işteyim sen için bş boş uraşıom bak

neyse sen bosver linki gir üye ol oraya sonra world of warcraft yaz arama yerine sonra orada burning craused var bide ilki var world of warcraft yazıo 2 tane şey sipariş ediceksin biri 43 biri 27 ytl galibasana 70 e falan patlıcak kargo ücreti ile 75 falan ordan sipariş ettikten sonra onlar sana 2 gün içinde ulşatırcaklar ... nese onu alcaksın gerisini sonra anlatırım patron yanımda bb

• Go Away Noob
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için sağolun ben zaten Warcraft oynuyordum ama bırakmıştım parası önemli değil o yüzden başlayacağım saygılar.
  • Tarih Saat Kaynak ile İleti
    21.06.2008 14:37:56 [c=1]#Satanblade#@[>c=1] Sen kimdin öle ya :) aga beni eklemişsin kimsin?
    21.06.2008 14:40:14 [c=1]#Satanblade#@[>c=1] Sen kimdin öle ya :) aga kimsin
    21.06.2008 14:42:30 Sen kimdin öle ya :) [c=1]#Satanblade#@[>c=1] wow için ekledim ama agacıysak hiç konuşmayalım ben Forumdan lord sith byby
  • Agagagagagagagagagagagagagagagagaga
  • ne olursa olsn msn de konusulan msn de kalır. Buraya tasıman senı kucuk duruma dusurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Tarih Saat Kaynak ile İleti
    21.06.2008 14:37:56 [c=1]#Satanblade#@[>c=1] Sen kimdin öle ya :) aga beni eklemişsin kimsin?
    21.06.2008 14:40:14 [c=1]#Satanblade#@[>c=1] Sen kimdin öle ya :) aga kimsin
    21.06.2008 14:42:30 Sen kimdin öle ya :) [c=1]#Satanblade#@[>c=1] wow için ekledim ama agacıysak hiç konuşmayalım ben Forumdan lord sith byby

Aga ile konuşabilir bunda anorlmal bişey yok ama senin buraya bu konuşmaları yazman AnieN'in dediği gibi küçük duruma düşürdü. Sanki sen ananın kardından wowu bilerek doğdun.

msn@oyunmarketim.net. Bu adresi ekle. Sana çok yardımcı olur ve internetten yükledikten sonra CDKey'i alabilirsin.

http://teaser.wow-europe.com/ Buradan indirebilirsin.

• konuyu açan arkadaş için wowla ilgili bir sürü rehber var onları okuyabilirsin. Bu açıdan konu gereksiz olmuş. Diğerleri için ise kimse wowu bilmiyordu bilmiyor diyede küçük düşürmek yakışmaz.
  • 2 Cümlenin başıda Aga ile başlıyosa Bunu normal karşılamam

Ve ortada onur kırıcı birşey yok gerçekler acıdır

Edit:Bu arkadaşın 2. topici ve araştırmadan sadece hevesle yazılmış yazılar

Edit:Sadece 20 dakika bekledikten sonra

Arkadaşlar ben bu konuda acemiyim lütfen yardımcı olun sizin yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum nerden indircem nasıl üye olcam lütfen yardım edin benim durumumu düşünün sizde oyuna yeni başlasanız sizede kimse yardım etmese hiç hoş olmazdı heralde Hepinize teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
    Buradan ulaşabilirsiniz
    emreanadolu@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 21 Haziran 2008; 19:37:56 >
  • Msn'deki konuşmaları buraya taşımaman gerekiyordu. Diğer konuda haklıısn.

Edit: Neyse bu böyle uzayıp gider. Biz aramızıbozmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 21 Haziran 2008; 19:39:56 >
  • Tamam Öyle olur
  • aha 5k pls çi gelmiş !

Aga naber yha ?

Hocam aşar seni bu konular ingilizce şart bu oyunu oynamak için yoksa oynayamazsın yassah !

75 ytl"cik" verip kutu alacaksın CDkey ile account açacaksın sonra bi güzel parayı yatırıp oynayacaksın... Kredi kartı şart ve tabiki Eğitimde şart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.