Şimdi Ara

Arkadaşlar 1780 RP'm var sizce ne almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1780 Riot Puanım var sizce hextech sandıkları mı alayım veya başka öneriniz var mı ?

Birde arkadaşlar hextech almaya kalksam 1950 RP 10+1 set ama 1780 var nasıl harcarsam karlı bir şekilde sandık alırım.?

• önce bana kutu at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

önce bana kutu at

Yeni hesabım olmasa atardım kardeşim
  • Yeni bir hesap aç. Açtıktan sonra bu hesabın eski olucak sonra atabilirsin. Bekliyorum kutuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

Yeni bir hesap aç. Açtıktan sonra bu hesabın eski olucak sonra atabilirsin. Bekliyorum kutuyu.

Dalgamı geçiyorsun
  • özellikle istediğin bişi varsa indirimi bekle yoksa normal hextech kutusu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

özellikle istediğin bişi varsa indirimi bekle yoksa normal hextech kutusu al

Hextech kutusu aldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reozey kullanıcısına yanıt
    güç kasası haftası pc bozuktu kahretsin alamadım o kutulardan hiç bi tane hextech sistemi çöp aynı hero çıkıp çıkıp duruyo x1 şansın var ve oda ya uyuz kıytırık bi skin ya da hero beğendiğin bi skin varsa 1820 rpye onu alsaydın keşke ruh sömüren vlad,ejder terbiye tris ,lulu falan işte
  • MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim öyle yapmalıydım sadece hextech çok gereksiz bir daha almam zaten sevdiğim bir şampiyonun kostümünü veya indirimde olan bir kostümü alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.