Şimdi Ara

Arkadaşlar 2.Öğretimlere Devlet Burs ve Kredi Vermiomus Dogru mu ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiklerinizi paylasırsanız sevinirm arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brindar_emre -- 17 Temmuz 2011; 15:57:54 >

• ikinci öğretime sadece katkı kredisi yok öğrenim kredisi veya burs çıkıyor ..

katkı kredisi de okul harcının büyük bir kısmının ödendiği kredidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 17 Temmuz 2011; 17:02:19 >
  • Vakıfda okuyana bile veriliyor hocam
  • Nasl yok la bende ikinci öğretimim kayıt sildirdim hala öğrenim kredisi alıyorum.Öğrenim kredisi veriliyor hemde kesilmiyor okulu bıraksanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Nasl yok la bende ikinci öğretimim kayıt sildirdim hala öğrenim kredisi alıyorum.Öğrenim kredisi veriliyor hemde kesilmiyor okulu bıraksanda...

Katkı kredisi yok demiş. Yani okul harcının tamamını kendiniz yatırıyorsunuz İÖ de
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteransoldier

Vakıfda okuyana bile veriliyor hocam

Burs verilmiyor yalnız
  • arkadaşlar olur mu öyle şey ikinci öğretim olupta karşılıksız burs alan insanlar çok etrafımızda sadece şansı daha düşüktür en fazla o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci öğretim programında KYK'dan Katkı Kredisi (harç ücretinde büyük oranda indirim yapan kredi) alınamıyor. Ancak KYK'dan burs (karşılıksız olan) ya da Öğrenim Kredisi alınabilir.

Ayrıca vakıf üniversitesinin burslu programında okuyan birisi, KYK'dan da burs alabilir. Ancak bunun örneklerini gördüm, üniversiteden üniversiteye değişip değişmediği konusunda tam bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byadrenalin

arkadaşlar olur mu öyle şey ikinci öğretim olupta karşılıksız burs alan insanlar çok etrafımızda sadece şansı daha düşüktür en fazla o kadar

Mesele burs değil zaten hocam. Sadece katkı kredisi için dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Vakıfda okuyana bile veriliyor hocam

Burs verilmiyor yalnız

Alacakaranlık güzel bilgi vermiş. Benimki eksik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

İkinci öğretim programında KYK'dan Katkı Kredisi (harç ücretinde büyük oranda indirim yapan kredi) alınamıyor. Ancak KYK'dan burs (karşılıksız olan) ya da Öğrenim Kredisi alınabilir.

Ayrıca vakıf üniversitesinin burslu programında okuyan birisi, KYK'dan da burs alabilir. Ancak bunun örneklerini gördüm, üniversiteden üniversiteye değişip değişmediği konusunda tam bilgim yok.

burslar ve krediler standarttır herkese aynı miktar ödenir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

İkinci öğretim programında KYK'dan Katkı Kredisi (harç ücretinde büyük oranda indirim yapan kredi) alınamıyor. Ancak KYK'dan burs (karşılıksız olan) ya da Öğrenim Kredisi alınabilir.

burslar ve krediler standarttır herkese aynı miktar ödenir...

Ben bununla ilgili bir şey söylemedim ama.

• üniversiteden üniversiteye değişip değişmediği konusunda tam bilgim yok

demişsin ona istinaden dedim ben cümleni yanlış algılamış da olabilirim
  • quote:

quote:

Nasl yok la bende ikinci öğretimim kayıt sildirdim hala öğrenim kredisi alıyorum.Öğrenim kredisi veriliyor hemde kesilmiyor okulu bıraksanda...

Katkı kredisi yok demiş. Yani okul harcının tamamını kendiniz yatırıyorsunuz İÖ de

Ha ondan emin değilim...Bilgim yok doğrudur....
  • quote:

quote:

quote:

ben bu sene sınava girdim tercihim tutarsa kaydımı silip yeni okulumda okumaya başlıycam kredi kesilmiycek mi sen nasıl yaptın??

• Arkadaşlar böyle milletten yorum alacağınıza kyknın sitesine girip bakınsanıza.Adam i.öye bursa yok demiş yukarda ben i.öyüm karşılıksız burs alıyorum nasıl oluyor?İ.ÖLere çıkmayan tek şey katkı kredisi yani harç kredisi i.ölerde harç fazla olduğundan devlete yük fazla olduğu için i.ölere harç desteği çıkmıyor.Geri kalan herşeyden faydalanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka_07

quote:

quote:

quote:

ben bu sene sınava girdim tercihim tutarsa kaydımı silip yeni okulumda okumaya başlıycam kredi kesilmiycek mi sen nasıl yaptın??

Öğrenim kredisi kesilmez kardeş.Ben normal okul kayıdımı tamamen sildirdim ama hala para yatıyor.Her ayın 7.sinde 240ytl cekiyorum ziraatten.Ekstra birşey yapmana gerek yok kredinin kesilmemesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 17 Temmuz 2011; 22:28:44 >

• biri okulu bırakır katkı kredi almaya devam eder, biri ikinci öğretimde burs alamaz, biri vakıfta öğrenim kredisi alır, biri der; din dil ırk ayrımı yapılmadan herkese verili bu meret.
    kafam karıştı
  • 1. Kimse İÖ ler burs alamaz dememiş ki. Sadece katkı kredisi alamazlar
    2. Vakıf üniversitelerindekiler de öğrenim kredisi alabilir. Katkı kredisi alamazlar. Ayrıca burslu okuyanlar burs da alabilir

Katkı kredisi: Harç parasının çok büyük bir kısmını devlet veriyor sonra geri ödüyorsunuz
    Öğrenim kredisi: Karşılıklı burs
    Burs: Karşılıksız burs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.