Şimdi Ara

Arkadaşlar 2 tablet arasında karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aydır bi tableti seçemedim 2 tablet arasında tıkanıp kaldım.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.İşte o 2 tablet

1. İnca Astro it-101h işte link;

http://incatablet.com/astrotablet/

2. Piranha Ultra III Tab 10.1 işte link;

http://piranha.com.tr/product.php?product_id=358

Arkadaşlar hangisini seçmeliyim? Lütfen yardımcı olun
    Arkadaşlar tabletin adını yazmanız bile yeter Lütfen bişey yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skystars -- 21 Eylül 2013; 17:57:00 >

• Dark EvoPad R1020 16GB 10.1" IPS Tablet --- Hi-Level HLV-T1001W 16GB 10.1" IPS Tablet BEn de bu ikisi arasında kaldım kardeş. bunları da bi araştır istersen...:)) Çok düşünmek de iyi değil.
  • erkamoz E kullanıcısına yanıt
    erkamoz seninki kolay sen hemen kafana takmadan dark evopad e yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: skystars

erkamoz seninki kolay sen hemen kafana takmadan dark evopad e yönel

bu arada fikir için saol piranha ve inca'yı bırakıp dark evopad alıcam bende baktım beğendim
  • Ben de Evo yu düşünüyorum ama hayırlısı bakalım:)

• Bak bunun özellikleri de fena değil.batarya 8000 mah. :) Dark EvoPad R9724 16GB 9.7” IPS Tablet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkamoz E kullanıcısına yanıt
    Bataryası iyi fakat çözünürlük ve performans fiyata göre iyi Fakat 50 tl fazla verip özgürce her oyunu oynamak (oyun oynamak derken performansı kastettim)var üstelik android 4.2 nerden bulucan bu fiyata bu performans
  • skystars a katılıyorum. R7940 eğer çözünürlük ve boyut yeterli ise oldukça iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Ürünü yakından gördüm ve Asphalt 8 i orta ayarlarda wifi ile arkadaşla birlikte oynadım. 400 tl nin bu tablet için verilen paranın karşılığı olduğunu söyleyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.