35 lwlm en güclü ne kesebilirim habire öldürüyom 1 lwl dahi atlayamıyom
türü ne mage misin rogue mu priest mi warrior mu priest sen pek dalma pty de kasıl mage sen magelerle takıl 35 lwl de şunu kesersin diye birşey yok silahına kıyafetine göre değişir magelerin unying pty lerine girersen 30 dk de 2 lwl atlarsın ama nesin sen türünü yaz
atilla kes
quote:
Orijinalden alıntı: fxctheworld
atilla kes
dire wolf smilodon fln kes para da kasarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
dire wolf smilodon fln kes para da kasarsın
Alıntıları Göster
görev yap görevleri yaptın mı tak 3 lwlde atlarsın bide dün gördüm koxp kullananlar var bul onları kasarlar hemen durumu anlat ama
quote:
Orijinalden alıntı: Skaar-Crawler
görev yap görevleri yaptın mı tak 3 lwlde atlarsın bide dün gördüm koxp kullananlar var bul onları kasarlar hemen durumu anlat ama
Alıntıları Göster
bence de görev yap hem para kasarsın hem exp. item falan da kasarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Grediack
bence de görev yap hem para kasarsın hem exp. item falan da kasarsın
Alıntıları Göster
hee bide sakın tak takılma ne olursan ol 2 kişide takılma mutlaka 8 kişilik çalışan pty lere gir eskiden bi warriorum var dı ark birlikteaynıanda aldık biz iki warrior takılırdık onun için civciv in patlaması ne kadar sürdü en iyisi yazmayayım TEK TAKILMA SİNERJİ YARAT
olm bi tek dm talos valla ne varsa keser sinnn hahahahahaahahah
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_and_sercan
lvl 35 assasım auto combo die bi prgoram var ash kesiom 30 dan 38 e tek kastım dün akşam bugün bi açılsın hele40 fln olak
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_and_sercan
bence spolier lycan tarafında kasıl sonra death knight ye geçersin ayrıca görev yap
kardes 35 lwllik birisi hiç bir şeyi kesemez bunu söyleleyimde bir işe yaramaz :p ne yazıkki
quote:
Orijinalden alıntı: Kokoreç
lvl 35 assasım auto combo die bi prgoram var ash kesiom 30 dan 38 e tek kastım dün akşam bugün bi açılsın hele40 fln olak
Alıntıları Göster
bence sen hazır oyunu bilmioken hıc baslama daha ıyı
quote:
Orijinalden alıntı: RetunOfTheScreaM
bence sen hazır oyunu bilmioken hıc baslama daha ıyı
Alıntıları Göster
encarta@botmetro.net
quote:
Orijinalden alıntı: m4kroop
encarta@botmetro.net
Alıntıları Göster
PATHOSTA ADAMMI ACILIR LEN NE KESEM DİON BİDE GİT DM KES
quote:
Orijinalden alıntı: aresKİNG
PATHOSTA ADAMMI ACILIR LEN NE KESEM DİON BİDE GİT DM KES
Alıntıları Göster
onları dinleme kandırmaya çalışıyolar seni. en iyisi beni dinle. git centaur,dark mare,troll king,uruk tron,tyon,lich,grell,lamentation ve apostle_deruvish gibi canavarlar kes. hepsi sülalece gelse bi "R" ile yatırırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Grediack
onları dinleme kandırmaya çalışıyolar seni. en iyisi beni dinle. git centaur,dark mare,troll king,uruk tron,tyon,lich,grell,lamentation ve apostle_deruvish gibi canavarlar kes. hepsi sülalece gelse bi "R" ile yatırırsın
Alıntıları Göster
bence sen boss kes olum hq,tk.sq seni beklio ne lvl kasıon manyadın mı
quote:
Orijinalden alıntı: Kokoreç
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kokoreç
kardeş şu programın linkini bi yollasana
quote:
Orijinalden alıntı: 30daatma
bence sen boss kes olum hq,tk.sq seni beklio ne lvl kasıon manyadın mı