Şimdi Ara

Arkadaşlar +35 Ülke kodu ile gelen aramalara dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son aylarda sıkça +35 ile başlayan +359897773087,+359889787902, +359899633985 gibi telefonlardan özellikle cep telefonlarına sık sık çağrı gelmeye başladı. +35 Bulgaristan 'dan gelen aramalarmış ve bizim ülkemizdeki gibi bazı uyanıklar oradan çağrı bırakıp aramanızı istiyorlarki kontür kazansınlar. Bu yüzden cep telefonunuza +35 ile başlayan bir çağrı bırakılmışsa kesinlikle bir arayım bakalım ne istiyorlar kimmiş gibisinden boşuna aramayın paranız gitmesin... Siz siz olun arkadaşlar bu türlü uyanuklara göz açtırmayalım ...

• bir kaç kere geldi öyle bir arama pek geri aramak gibide bir huyum yoktur
  • Bilmeyen arkadaşlarımızıda uyarmakta faya olabileceğini düşündüm. Böyle insanlar yüzünden gerçekten teknolojinin içine ediliyor :(
  • aynı şey avealılar içinde geçerli sanırım avea hattı turkcell vodafone veya sabit hatlardan arayınca 10 dk dolunca 10 kontor geliyor kıyak iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ncd

Son aylarda sıkça +35 ile başlayan +359897773087,+359889787902, +359899633985 gibi telefonlardan özellikle cep telefonlarına sık sık çağrı gelmeye başladı. +35 Bulgaristan 'dan gelen aramalarmış ve bizim ülkemizdeki gibi bazı uyanıklar oradan çağrı bırakıp aramanızı istiyorlarki kontür kazansınlar. Bu yüzden cep telefonunuza +35 ile başlayan bir çağrı bırakılmışsa kesinlikle bir arayım bakalım ne istiyorlar kimmiş gibisinden boşuna aramayın paranız gitmesin... Siz siz olun arkadaşlar bu türlü uyanuklara göz açtırmayalım ...

Çok pis geri çağrı atarım. YES tuşuna basmaya yetişemeden kapatırım

• Çok pis geri çağrı atarım. YES tuşuna basmaya yetişemeden kapatırım

Çağrı atınca da kontor gidiyo mağlesef :(

Avealılar ise kontör kazanıyor ancak yurt dışından arandıkları için ki o zaman da o kazanılan kontorun üstüne dakikada 10 kontor kaybediyorlar :(((

Aman diyeyim dikkat !
  • Geçen geldi bana bende arayım dedim.Meyerse bulgaristanlı bir kızmış..İstanbula gelmiş ve kalıcak yeri yokmuş.Sonrası için pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradılar beni de az önce..Öyle bir numaradan..Hemen açtım..Adam konuştu..Yok broşür dağıtıyoruz gibisinden birşeyler dedi..Uyuşturucuya hayır kampanyası falan dedi..Ben de ok dedim kapattım.
  • Aman aman, en iyisi de bu zaten. Hiç açmasakta olur.Yahu ne günlere kaldık.Millet nelerle uğraşıyor ...
  • benide çaldırdı böyle biri bulgaristanda arkadaşım vardı hemen söyledim msnden aradı bi kadın çıkmış beni tanımıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.