Şimdi Ara

ı temiz ama ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 400TL YE ALACAĞIM TERTEMİZ TOSHİBA SATELİTTE L10-205 1GB RAM VAR 240GB SSD TAKİCAM WİN 10 KURUCAM AMA LAPTOPUN EKRANİNA GORUNTU GELMİYOR NASİL YAPABİLİRİM CALİSİYOR LAPTOP ı temiz ama ekrana görüntü gelmiyor ı temiz ama ekrana görüntü gelmiyor ı temiz ama ekrana görüntü gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokaklahmacunu -- 25 Ekim 2022; 16:40:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-toshiba-laptop-1057959010/detay

Hocam satıcının adı garip ben bu isme güvenip alışveriş yapmazdım. 2. olarak laptop birkaç ay sonra 20 yaşına girecek! 20 senelik laptop ne zaman son nefesini verir Allah bilir. Benim 10 senelik laptopum bile beni sal artık diyor.

Yok kardeş sanane ben soruma cevap arıyorum dersen; bu laptopta belki (%100 emin değilim) Vga çıkışı vardır, Her iki ucu Vga olan bir kablo alacaksın ve laptopu bu kabloyla harici bir monitör/TV'ye bağlayacaksın. Elde yoksa dönüştürücü alıp Hdmi bağlayacaksın. Astarı yüzünü geçer. O laptopta Windows 7 bile düzgün çalışmayabilir; Windows 10'un pek imkanı yok o haliyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.