ağalar aranızda 45 gorevını bilen bana acıklarmı bastan sona anlatırmısınz anlatana tskr ederım hemen verrırsenız sevinirim
öyle bir görev mi var??benim bildigim 40 görewi var o da moradonda kaptan kurlbarn dan yapılıo...hep en alttaki secebegi tıkladıgında göreve gitmiş oluyosun heralde??
45 görevi yok o 40 görevi canımm
char info dan quest kısmından bize hangi gorev oldugunu söyler isen belki yardımcı olabilriz ama 45 lvl de bir görev yok
ne malsın
quote:
Orjinalden alıntı: devilll_yamo
ne malsın
Asıl sensin mal!!!! War öle bi görev nerden alındığını bilmiorum ama asga fruit die bişe var cardinaldan cıkıo onlardan 5 tanesini toplayıp verioson görevi aldıgın kişiye(tabi nerden alındıgını bilmiyorum)görevi tamamlamış olusun arkadaşım.Ha bide bilip bilmeden artistlik yapma(yın)!!!
YANLIS ANLADINIZ ARKADAŞLAR DEMEK İSTEDİĞİM LVL 45 DE MENDINE BUFF BASMAK İSTEDİĞİN KAĞIT VAR VE 10 TANE OPAL TOPLUYODUK ONU NEREYE VRYOZDA KENDIMIZE CAN BASIYODUK
YA 10 OPAL TOPLAYIP Bİ KAĞIT ALIPTA O OPALLERI BIRINE VERYOZ ONU SORYOM ARKADASLAR YANLIS ANLADINIZ......... (TEYMEN SEN KENDINE BAK OK )
quote:
Orjinalden alıntı: kkemall
quote:
Orjinalden alıntı: devilll_yamo
ne malsın
Asıl sensin mal!!!! War öle bi görev nerden alındığını bilmiorum ama asga fruit die bişe var cardinaldan cıkıo onlardan 5 tanesini toplayıp verioson görevi aldıgın kişiye(tabi nerden alındıgını bilmiyorum)görevi tamamlamış olusun arkadaşım.Ha bide bilip bilmeden artistlik yapma(yın)!!!
kimsenin sana artislik yaptıgı yok sen fazla ustune alınıyon o kadar bu arada ole bi görev ana sitesinde bile yoksa sen nerden buldun