Şimdi Ara

arkadaşlar 45 görevını bana anlatırmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağalar aranızda 45 gorevını bilen bana acıklarmı bastan sona anlatırmısınz anlatana tskr ederım hemen verrırsenız sevinirim

• öyle bir görev mi var??benim bildigim 40 görewi var o da moradonda kaptan kurlbarn dan yapılıo...hep en alttaki secebegi tıkladıgında göreve gitmiş oluyosun heralde??
  • 45 görevi yok o 40 görevi canımm
  • char info dan quest kısmından bize hangi gorev oldugunu söyler isen belki yardımcı olabilriz ama 45 lvl de bir görev yok
  • ne malsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilll_yamo

ne malsın

Asıl sensin mal!!!! War öle bi görev nerden alındığını bilmiorum ama asga fruit die bişe var cardinaldan cıkıo onlardan 5 tanesini toplayıp verioson görevi aldıgın kişiye(tabi nerden alındıgını bilmiyorum)görevi tamamlamış olusun arkadaşım.Ha bide bilip bilmeden artistlik yapma(yın)!!!
  • YANLIS ANLADINIZ ARKADAŞLAR DEMEK İSTEDİĞİM LVL 45 DE MENDINE BUFF BASMAK İSTEDİĞİN KAĞIT VAR VE 10 TANE OPAL TOPLUYODUK ONU NEREYE VRYOZDA KENDIMIZE CAN BASIYODUK
  • YA 10 OPAL TOPLAYIP Bİ KAĞIT ALIPTA O OPALLERI BIRINE VERYOZ ONU SORYOM ARKADASLAR YANLIS ANLADINIZ......... (TEYMEN SEN KENDINE BAK OK )

• quote:

Orjinalden alıntı: kkemall

quote:

ne malsın

Asıl sensin mal!!!! War öle bi görev nerden alındığını bilmiorum ama asga fruit die bişe var cardinaldan cıkıo onlardan 5 tanesini toplayıp verioson görevi aldıgın kişiye(tabi nerden alındıgını bilmiyorum)görevi tamamlamış olusun arkadaşım.Ha bide bilip bilmeden artistlik yapma(yın)!!!

kimsenin sana artislik yaptıgı yok sen fazla ustune alınıyon o kadar
    bu arada ole bi görev ana sitesinde bile yoksa sen nerden buldun

http://www.vgamingonline.net/ko/quests.html

• quote:

ne malsın

Ya gidin forum dan da kurtulalim be!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.