Şimdi Ara

Arkadaslar 5dk nızı ayırıp yardm edermsnz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bu konunun yeri degil ama genelde knight online oynayanlar deep freeze kullanıyolar bende indirmiştim fakat şimdi onu silemiyorum daha dogrusu bilgisayardan kaldıramıyorum deep freeze i sağ alttan açtıgımda hata veriyo ve kendiliginden kapanıyo fakat rest attıktan sonra tekrar aktif oluyor ne onu silebiliyorum nede etkisiz hale getirebiliyorum nasıl silicem yardım lutfen :(

• Arkadaşım Önce Başlar>ayarlar>denetim masası>program ekle veya kaldır>ordan prgoramın adını bul ve kaldıra bas program kalkar
  • deepfreeze öyle kalksa bu kadar yaygın kullanılmazdı undeepfreeze mi ne öle bi prog var onu dene
  • deep freeze setupunu acarsan orda uninstall secenegini görürsün
  • Güzel kardeşim Sen onu kaldırman için başka Bir DFrZ Yüklemen lazım yada FormaT cekmen lazım ama başka caresi Yok Denetleme masaıyla alakası Yok benim başıma 2 defa geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsmeR72 -- 1 Mayıs 2009; 16:53:57 >
  • Hocam kimseyi dinleme aynı kurduğun deepfreeze i aç oradan uninstalı seç ama ilk önce deepfreeze yi inaktif (kapat) yapman gerekecek onuda shift e basılı bir şekil de deepfreez ikonuna sağ altta 2 kere tıkla oradan en aşağıdakini seç restart at sonra deepfreeze setupubnu aç sil hayırlı olsun
  • Deep freeze, Dediğiniz kadar kolay silinseydi. Bu kadar internet cafe kullanmazdı o programı. DF öyle kolay silinen bişey değil. Bas formatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu deep freeze ne işe yarıyor
  • diyelim belli bişiler yukledin knighti yukledinve ustune deep freze kurdun
    artık deppfreze kapatılmadan ne kngiht silersin nede yapilan pathler gecerli olur reset ten sonra tekrarpatchlemen lazm yanı xx ggg yz nma bilgileri var bilgisayarinda onlar bilgisayarında kalıo artık ne silinir nede üstünne bişi kaydedersiz ayrıca d ye kaydedersen d de istedini yprsn d ye atip oradan sile bilrsn istediin şeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.