Şimdi Ara

Arkadaşlar 600 TL ye kadar Telefon Önerileriniz ve Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçenin 600 TL olduğunu düşünürsek , sizce bu aralıkta alınabilecek en iyi internet ve uygulama telefonu hangisi olur ? Düşünceleriniz neler ?

• Xperia U.
  • Hocam U nun fiyatı 700 tl civarında ben de ise 600 bütçe var
  • motorola atrix. beklentileriniz nedir telefondan yazarsanız daha güzel yardım alırsınız fakat atrix kullanıyorum memnunum o fiyata iyi telefon
  • Hocam öncelikle teşekkürler cevabın için , ben oyun için veya hd videolar filmler izlemek için kullanmıyacağım , ben sıkça uygulama kullanan ( twitter , youtube , ınstagram , lig tv uygulaması vb.. ) bi kullanıcıyım , kamerası da idare etsin hele ki flash ı da olursa şahane olur telefonda : ) motorola atrix özellik açısından şahane ama bazı yorumlarda telefonun çok kastığı söyleniyor doğru mu bu ?
  • xperia miro alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornova35

Hocam öncelikle teşekkürler cevabın için , ben oyun için veya hd videolar filmler izlemek için kullanmıyacağım , ben sıkça uygulama kullanan ( twitter , youtube , ınstagram , lig tv uygulaması vb.. ) bi kullanıcıyım , kamerası da idare etsin hele ki flash ı da olursa şahane olur telefonda : ) motorola atrix özellik açısından şahane ama bazı yorumlarda telefonun çok kastığı söyleniyor doğru mu bu ?

Kesinlikle motorola atrix almalısın
    kamil_3545 in dedigi gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesınlıkle xperıa mıro onerırım.ozellıkle wıfı cekım menzılı mukemmel.10 gundur kullanıyorum,henuz canımı sıkan hıcbır yanı yok,zaten ıncelersen goreceksınkı sony de ozellıkle sosyal agları ıcın bu modelını one cıkarmıs.Parasını kurusuna kadar hak eden bır telefon.
  • Motorola Atrix al ben kullandım bir ara telefon akıyor Dead Trigger'da falan sıfır kasma sen oyun oynamıcam diyon ama olsun. İnternetide gayet güzel bence. Bi kötü yanı arayüzü. Onun içinde dolu launcher var google playde Facebook falanda iyi gayet güzel zaten. Ayrıca telefon çok sağlam
  • Hocam motorola atrix şahane bi telefon ama telefonun yazılımsal sıkıntıları var deniliyor bu da benim gibi zaten eski telefonlarından çekmiş kullanıcılar için sıkıntı , philips w536 ile sony miro arasında kaldım başka da seçenek yok gibi
  • w536 aldım kullanıyorum. şuan taş gibi telefon dediklerini rahat yapar hızlıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornova35

Hocam motorola atrix şahane bi telefon ama telefonun yazılımsal sıkıntıları var deniliyor bu da benim gibi zaten eski telefonlarından çekmiş kullanıcılar için sıkıntı , philips w536 ile sony miro arasında kaldım başka da seçenek yok gibi

Bence ikisi arasından miro ama yinede atrix derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.