Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 8GB RAMLİK BİR BİLGİSAYAR İLE 4GB RAMLİK LEPTOPUN FARKI NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 8GB RAMLİK BİR LEPTOP İLE 4GB RAMLİK LEPTOPUN FARKI NEDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekursun

ARKADAŞLAR 8GB RAMLİK BİR LEPTOP İLE 4GB RAMLİK LEPTOPUN FARKI NEDİR

Boş yere ve cn sıkmadan başka bir şeye yaramayan tartışmalardan dolayı değiştirilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdekori

quote:

İşlem yapabilme kabiliyetini etkiliyor
    Örnek olarak, bir bilgisayar da win 7 yüklüyken yaklaşık 2.5 Gb ını windows kullanır, sana da 1.5 gb kalır işlem yapabilmek için
    Geriye kalanla da işlem yaparsın
    Ama oyun oynadığında sorun yaratır, yine örnek vermek gerekirse, nfs most wanted 2 oyunu yaklaşık 1 gb ram kullanır, tabi bundan çok daha ağır oyunlar var

İntel pentium işlemcim ve 1.5 gb Ram im var.Windows 7 ultimate kullaniyorum.Sıkıntı yok şuanlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeriaLLorD

quote:

quote:

İşlem yapabilme kabiliyetini etkiliyor
    Örnek olarak, bir bilgisayar da win 7 yüklüyken yaklaşık 2.5 Gb ını windows kullanır, sana da 1.5 gb kalır işlem yapabilmek için
    Geriye kalanla da işlem yaparsın
    Ama oyun oynadığında sorun yaratır, yine örnek vermek gerekirse, nfs most wanted 2 oyunu yaklaşık 1 gb ram kullanır, tabi bundan çok daha ağır oyunlar var

İntel pentium işlemcim ve 1.5 gb Ram im var.Windows 7 ultimate kullaniyorum.Sıkıntı yok şuanlık

Boş yere ve cn sıkmadan başka bir şeye yaramayan tartışmalardan dolayı değiştirilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:04:47 >

• ibrahimdekori kullanıcısına yanıt
    sen pc çöpe at. boştayken 2.5 ram kullanımı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:05:04 >
  • quote:

quote:

Tamam olur
    Kimse de demiyor ki efendim sizin arkaplan da çalışan çok program var
    Dün baktım da gördüm

Bu arada 16 gb ram li notebook u niye atayım yaw

Programlar calısıyorsa pc boşta olmaz.

kimsenin dememsi normal bilmedigin şeylerde yorum yazmamalısın insanları yanıltıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tamam olur
    Kimse de demiyor ki efendim sizin arkaplan da çalışan çok program var
    Dün baktım da gördüm

Bu arada 16 gb ram li notebook u niye atayım yaw

Programlar calısıyorsa pc boşta olmaz.

kimsenin dememsi normal bilmedigin şeylerde yorum yazmamalısın insanları yanıltıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:05:32 >

Örnek olarak, bir bilgisayar da win 7 yüklüyken yaklaşık 2.5 Gb ını windows kullanır,

bunu yazmandan anlamadıgın ortada. bendede w7 64 var 650 700mb kullanıyor. bilmedigin şeyleri yazma ora gereksinimler bukadar harcar demiyor. Sen gördum dediklerin hepsi hikaye. hiçbir pc boşta iken okadar ram kullanmaz.geyik olarak cevirme konuyu anlamadıgın birşeyi yazmısın beende duzelttim kabul et.
  • quote:

Örnek olarak, bir bilgisayar da win 7 yüklüyken yaklaşık 2.5 Gb ını windows kullanır,

bunu yazmandan anlamadıgın ortada. bendede w7 64 var 650 700mb kullanıyor. bilmedigin şeyleri yazma ora gereksinimler bukadar harcar demiyor. Sen gördum dediklerin hepsi hikaye. hiçbir pc boşta iken okadar ram kullanmaz.geyik olarak cevirme konuyu anlamadıgın birşeyi yazmısın beende duzelttim kabul et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:06:10 >
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:06:31 >
    Rezil olmadınmı yeterince niye zeka yasınıda ortaya cıkarıyorsun
  • Bilgisayar sadece ofis,film,muzik ve internet amaci ile kullaniliyorsa 4 gb ile 8 gb farki hissedilmeyecek kadar azdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rezil olmadınmı yeterince niye zeka yasınıda ortaya cıkarıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Bilgisayar sadece ofis,film,muzik ve internet amaci ile kullaniliyorsa 4 gb ile 8 gb farki hissedilmeyecek kadar azdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:07:38 >
    Senin karsında tüm dünya aynı konumda oluyor benle alakalı degil
  • quote:

Senin karsında tüm dünya aynı konumda oluyor benle alakalı degil

Ama bilmeden konuşmak sizin gibilerin işi sanırım,
    Benim ne bilip bilmediğimi bilmeden sadece laf atmak gibi konuşmak benim huyum değildir
    Tamamda bilmeden konusup haksız cıkan sensin ben degilimki
  • quote:

Tamamda bilmeden konusup haksız cıkan sensin ben degilimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 15:08:11 >
    Tamam bizde sana boştaki pc 2gb kullanmaz dedik sende sonradan program acıkmıs dedin. yani ilk yazdıgın yanlış cıktı w7 sukadar kullanır vs yazdın yani öyle birşey olmadıgını kanıtladık işte haksız ciktin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.