Şimdi Ara

ARKADASLAR ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KAMPANYA FİYATLARI OLDUGU İÇİN CABUK KARAR VERMEM GEREKİYO arkadaslar şu 3 makina arasında tercih yapicam fujifilm finepix a 600 teknosada yanında 1gb kart,çanta,şarj aleti de veriliyo bu şekilde 365 12 taksite alabilirim
    ikinci seçenek olympus fe 150 256mb kart hediye fiyat 285 1gb kart alsam yaklasık 350 peşin
    üçüncüsü canon a 530 fiyatları yaklasık aynı bu bi yerde 330 milyon peşin

yardımınıza ihtiyacım var acil.

• canon a 530'dan şaşma kullanıyorum ve çok memnunum.Ayrıca canon a 530'da diğer yazdıklarında bulunmayan birçok manuel ayar mevcut.
  • KİMSE CEV AP VERMEMİŞ
    MAKİNALARI BİLMİYIRUM AMA BİR ARAŞTIRMA YAPTIM, MADEM ACİL ,

FUJİA600
    http://reviews.cnet.com/Fujifilm_FinePix_A600/4507-6501_7-31732969.html?tag=sub

6,3 MEGAPİKSEL - 3X OPTİK ZOOM - 2,4 İNC EKRAN - XD KART - 320X240 VİDEO AVİ

CANON A530
    http://reviews.cnet.com/Canon_PowerShot_A530/4507-6501_7-31740578.html?tag=sub
    5 MEGAPİKSEL - 4X OPTİK ZOOM - 1,8 İNC EKRAN - SD KART - 640X480 VİDEO

BU ÖZELLİKLERİ ARAŞTIR AMA KESİMLİKLE CANONDA Kİ ÖZELLİKLER ÇOK ÜSTN DİĞERİNDEN, BİKERE 320*240 VİDEO Bİ İŞE YARAMAZ, OPTİK ZOOMUDA 1X FAZLA DİĞERİNDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 13 Aralık 2006; 13:23:54 >

• çok teşekkürler bu makineleri kullanan arkadaslar yardım ederseler cok sevinirim.ilgilendiğiniz için cok tesekkürler yorumolarınız için bi müddet daha almadan önce bekliycem bi kac gün daha..
  • 3 makineyi kullanmadım
    ama canon'un özellikleri daha iyi gibi, ayrıca kalitedir
  • FİNEPİX İLE DE ÇEKİM YAPTIM.ÇOK GÜZEL FAKAT YİNE DE CANON DAN ŞAŞMA DERİM..OLİMPOSU İSE UNUT GİTSİN
  • yok mu yani bu konuda bana yardımcı olacak arkadas.yardımcı olursunuz diye umut etmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    geçen yıl açıldı
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Italyadayım acil yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanyo Xacti E6 Hepsiburada da kampanyası var. 229 USD + KDV! 1 GB SD + çanta + tripod hediyesi var.
    Li-ion kendi pili var.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=674&productid=bd46635

Bu arada hepsiburada anasayfada en çok beğenilen ürünler arasında.. paran cebinde kalsın[simage][/simage]
  • nası bi makina bu sanyo yorumlarınızı bekliyorum arkdaslar
  • hepsiburadadaki yorumlarda konica minolta lensi var denmiş ve cin malı oldugu yazılı..bunu yanında chip in testinde cok iyi olarak yorumlanmış..ama ne biliyim you can-on yani:)
  • hafta sonualcam arkadaslar yorumlar lütfen!!!!!!!
  • CANONDAN SASMA DERİM O MAKİNA BASKA...
  • Sanyo E6'yı tercih etmeni öneririm. 3 inch LCD'li bir ürünü bu fiyatlara alabilmen mümkün değil. 1 cm super makro çekimi var. Bunun haricinde Chip dergisinin vermiş olduğu ödülün yanı sıra dünyada 3 inch LCD'ye sahip ilk compact cihaz. Mutlaka E6 topiğine girmelisin. Sanyo bir çok büyük markaya üretim yapan bir firma. japonya'nın en güçlü markalarından biri. Dünyada elektronik firmaları içinde en büyük 13. firma. Bu listede Nikon,Canon çok gerilerde...
    bu arada dünyadaki en küçük High definition kamera da Sanyo Xacti HD1[simage][/simage]
  • şimdiden hayırlı olsun ne alırsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasaylam

KAMPANYA FİYATLARI OLDUGU İÇİN CABUK KARAR VERMEM GEREKİYO arkadaslar şu 3 makina arasında tercih yapicam fujifilm finepix a 600 teknosada yanında 1gb kart,çanta,şarj aleti de veriliyo bu şekilde 365 12 taksite alabilirim
    ikinci seçenek olympus fe 150 256mb kart hediye fiyat 285 1gb kart alsam yaklasık 350 peşin
    üçüncüsü canon a 530 fiyatları yaklasık aynı bu bi yerde 330 milyon peşin

yardımınıza ihtiyacım var acil.

diğerlerini bilmiyorum ama CANON a530 sanki daha ağır basıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.