Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum su; telefondan internete giriyorum ama videoları ve müzikleri izleyemiyorum. Aceba napmam lazım yardım ederseniz sevinirim.. Telefonun markası ; NOKIA E72

• Skyfire yükle.
  • skyfire yükledim fakat sorun veriyor baglanmıyor. Aceba başka yolu yokmu. Yada e72icln olan surumunun linkinl verebilirmisinlz
  • arkadaşım arama butonunu kullanırsan skyfire daki sorunun nerden kaynaklandığını ve çözümün ne olduğunu bulabilirsim...
  • ibrahimcX, arkadaşım şu programı deneyin: BOLT v2.0 beta /Lite hade kolay gelsin.
  • saolun arkadaşlar dediklerinizl yapıp yazarım
  • Skyfire ile izleyebilirsin forumda sorunların çözümü var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Skyfire ile izleyebilirsin forumda sorunların çözümü var.

Ya bi türlü yapamadım bu Skyfire'yi bütün konulara baktım neredeyse ama bağlanamıyorum.. Lütfen bi yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasap1988

ibrahimcX, arkadaşım şu programı deneyin: BOLT v2.0 beta /Lite hade kolay gelsin.

Sayın Kasap1988 Arkadaşım dediğini indirdim kurdum. Sitelere girebiliyorum fakat , videoları izleyemiyorum . Mesela Facebook'taki videolarda Flash Player sorunu var. Uff kafayı yiyeceğim bi türlü yapamadım..
  • ibrahimcX, arkadaşım 2 farklı yol denemeni tavsiye ederim. İlk cihazınıza yeni bir flash player yükleyin. 2.si cihazınızın dns ayarlarını değiştirerek deneyin. 2. yöntemi ben Pc de denedim benim Pcde de youtube videoları açılıyor fakat hata mesajı verip videoları oynaymıyordu Taaki dnsleri değiştirdikten sonra sorun düzeldi

Bazı Dnsler:
    4 2 2 4 veya 8 8 8 8-8 8 4 4 deneselerinden birini deneyin. Hade kolay gelsin
  • Konu güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 14 Haziran 2010; 16:20:55 >
  • n86 ya skyfire indireceğim yeni linkler varmı acaba..ek dosyada indirdim yine çalışmıyor..teşeşkkürler. dns ayaraları nerden ayarlanıyor acaba..eyvallah.
  • Skyfree yazılımında sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki linki incelemelerini tavsiye ederim.

Link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36808811/tm.htm

Hade kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasap1988

Skyfree yazılımında sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki linki incelemelerini tavsiye ederim.

Link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36808811/tm.htm

Hade kolay gelsin.

Skyfire olacak Skyfree değil. (( UzayBedava gibi oldu ))

• NomadCRY, öenmli değil bir kaç harften bir şey olmaz. Bazen yanlış yazabiliyorum, en nihayetinde bizlerde bir kuluz. Ne demişler hatasız kul olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.