Bildirim
Arkadaşlar acil bakın lütfen pc açılmıyor ssli (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok sağol hocam drneyeceğim buldum onu dediğin gibi yaptım şimdi deneyeceğim çalıştırmayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yine aynı yazılar geldi 2-3 konnektöre takıp çalıştırsam birde?
bios pilini çıkarmadan yapıyorsun değilmi bu işlemleri ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay1910
Yine aynı yazılar geldi 2-3 konnektöre takıp çalıştırsam birde?
o halde sistem çalışmaz zaten eski haline getirmen gerekiyor her halukarda... -
Az önce çıkararwk yapmıştım şimdi çıkarmadan deniyorum. Bekliyor hala yazı felan gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Ez flash 2 vardı normalde anakartta onla güncellemiştim önceden biosu şimdi niye salak gibi asus update ile denediysem kahretsin aklımada gelmişti
Masaüstünden Bios update etmeye çalışmak, bilgisayarda yapılacak en saçma şeylerde ilk 5'e girer bence talihsiz olmuş, benimde eskiden başımdan böyle bir şey geçmişti öyle kendi Update aracı yoktu, nette yazan bir yöntemle başarılı şekilde yapmıştım ama bütün stabilite kaybolup gitmişti, Allah'tan artık her anakart Bios'un içine güncelleme aracını koydu.
2.elini 50 liraya satamayacağı anakartı update etseler ne olacak etmeseler ne =)
1 fps fark bile olmayacak oyunlarda.
17 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım bios update'yi yok sayıyorum. zaten 2-3 yıl sonra sistemler kısmen bitiyor =)
arkadaş konu açşaydı ''şu anakartı durmadan update ediyorum deseydi'' ben karşı çıksaydım bana atarlanacaktı, hatta aramızda küfürleşme bile olacaktı eminim =)
ama tek sevindiğim yan şu, umarım bu bir ders olur bunlara =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersal_ -- 26 Ağustos 2016; 1:16:34 >
-
-
tmam asus sitesinden güncel kullandığın yani update etmeden önce kullandığın bios dosyasını indir flash disk e at dene bakalım görecekmi sistemin... -
bios yüklemeni istiyor ki nasıl bios yükleniyor usbden bende bilmiyorum arkadaşlar haklı galiba bu anakart için fazla uğraşmaya değmeyecek gibi... -
Fladh diski biçimlendirmeme gerek varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı
yaşasın gigabyte dual bios diyelim o zaman en ucuz anakartında bile var
Evet Gigabyte markasında göze çarpan en büyük artı, diğer anakartlara da ilham kaynağı oldu MSI, ASUS'ta arttırdı bu olayı.
Sonuç olarak bu katkısından dolayı teşekkür eder gene Gigabyte almayız, MSI veya ASUS alırız.
Hatırlarsan cok eskiden Epox vardi ve onda da Ghost bios vardi, ama hangi anakart bunu ilk yapan? Biliyormusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bi jumper daha var ben onuda kurcaladım arkadaşlar ama bi 5v yazıyo 1-2 olan yerde 2-3 olan yerde ise 5v'+b tarzı daha uzun birşey yazıyor hangisinde olmalı jumper?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Ağustos 2016; 1:42:12 >
Arkadaşlar flasha atacağım anakartımın biosunu en son çıkan 1801 biosunumu atayım atmadan önce flashı biçimlendirmeye gerek varmı bootable nedir o işlem nasıl oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Ağustos 2016; 11:44:16 > -
quote:
Arkadaşlar flasha atacağım anakartımın biosunu en son çıkan 1801 biosunumu atayım atmadan önce flashı biçimlendirmeye gerek varmı bootable nedir o işlem nasıl oluyor?
Biçimlendir.
Ben tatildeyim diğer sorularına başkaları baksın arada telefondan giriyorum.
Hocam bios tanımazsa güncelleme ismini değiştirmeme gerek varmı?
dosya uzatısını sonunu .rom olarak indi .cap olarak değiştirmeli miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Ağustos 2016; 12:22:17 > -
Tamam sağol hocam kusura bakma senide rahatsız ettim iyi tatiller.
bende de aynı anakart var ben pcyi geçen sene toplamıştım birde yani bilmeden eski anakart almışız şimdi değiştirmeyede üşeniyorum yeni windows 10 yüklediğimden dolayı neyse ben bios update yapmayayım o zaman ilk aldığım zaman yapmıştım updatei bir daha yapmadım -
Yazılanlara baktım belli ki fazla bilgili değilsin bu konularda. Buradan insanların yönlendirmesiyle çözemiyebilirsin hatta bilgili olmadığın için daha beter hale de getirebilirsin. En iyisi işin ehli bir bilgisayar teknik servisine götür yapsınlar.
Şahsi fikrim o kart için değmez. Varsa imkanın yeni sistem topla çok eski bu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X