Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bakın lütfen pc açılmıyor ssli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anakartına göre son güncellemeyi bulup, güncelleme yönergelerini izle yeterli.
    internetten video izle istersen güncellenme nasıl oluyor öğrenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Benim güncelleme işlemi biraz farklı biosa girmiyo direk indirip flasha atsam olurmu acaba onu merak ediyorum.
  • Arkadaşlar herkese teşekkürler flasha son bios sürümünü attım kurdum açıldı pc yardım eden etmeyen herkese teşekkürler bios yazmayıda öğrendik bu sayede birdaha da bios güncellemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Ağustos 2016; 22:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar herkese teşekkürler flasha son bios sürümünü attım kurdum açıldı pc yardım eden etmeyen herkese teşekkürler bios yazmayıda öğrendik bu sayede birdaha da bios güncellemem.

Çalışıyorsa kurcalama sözü her yerde geçerli:)
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Arkadaşlar herkese teşekkürler flasha son bios sürümünü attım kurdum açıldı pc yardım eden etmeyen herkese teşekkürler bios yazmayıda öğrendik bu sayede birdaha da bios güncellemem.

İyi bari onu atacak kadar çalışmış anakart komple gitmemiş :)
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam hdd arızalı direk ssd den açsın istiyorum sistemi ama açmıyor hard diskten jumperi çıkarınca direk ssdden açıyor yada yan slota takıncada aynı şekilde ssd den açıyor hdd ve cdrom bağlı olan ide kablom var hard diskten jumperi çıkarsam bir zararı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 27 Ağustos 2016; 0:24:42 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum olacağını.
    Yani jumper olmadanda görebilirmi hard diski sistem ssd de kurulu?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunu denemek 10 sn'ni almaz :) denesene.
    Açılıyoe bilgisayarda hard diski görmüyor jumperla alakası yoktur değilmi cd rom görüyor çünkü

• quote:

Açılıyoe bilgisayarda hard diski görmüyor jumperla alakası yoktur değilmi cd rom görüyor çünkü

Görmediğine göre vardır o zaman, senin pc eski olduğundan olabilir bütün bunlar, en son jumper ile ne zaman işim oldu diye kaç yıl geçtiğini bile hatırlayamıyorum, direkt SSD'ye sistemi kurduysan oradan açılması lazım. Jumper dediğin şeyde aynı slottsa olmasın yeter.
  • Diski mi görmüyor yoksa sistemin boot sırası felan değiştiğinden sistem açılış hatası mı veriyor?
  • Arkadaşlar şimdide power tuşuna basıyom pc hiç açılmıyo.

• Tamam sorun çözüldü tamirciye götürdüm hard disk kısa devre yapmış açıldı pc hard diski söküp çöpe attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 27 Ağustos 2016; 16:20:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.