Şimdi Ara

arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam.tüm forumu aradım fakat 40gb'ın hafızası yeterli midir hiç bir yerde cevabını bulamadım.40gblık ps3 kullananlar fikir verebilir mi biraz.kaç oyun save edilebilir 40lıklara.ben dvd mp3 resim gibi şeyler atmayı düşünmüyorum ps3e.sadece oyun için 40gb yetermi.şimdiden ilgilenenlere teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: josespurs

herkese selam.tüm forumu aradım fakat 40gb'ın hafızası yeterli midir hiç bir yerde cevabını bulamadım.40gblık ps3 kullananlar fikir verebilir mi biraz.kaç oyun save edilebilir 40lıklara.ben dvd mp3 resim gibi şeyler atmayı düşünmüyorum ps3e.sadece oyun için 40gb yetermi.şimdiden ilgilenenlere teşekkürler

Oyun save işlemi için tabiki yeterli olur ama sizin yazdığınız film mp3 resim göreceli bir kavram sizin elinizde ne kadar kaç gb bir dosya olduğuna bağlı o yüzden kendiniz değerlendirmelisiniz. Şöle düşünün en kötü ihtimal 5 gb oyun save ve yüklemelerine gitsin size 35 gb yetermi?

Düzeltme sadece oyun demişiniz şimdi fark ettim yeter tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 11 Haziran 2009; 18:15:52 >

• Zaten hdd takılabiliyor sonradan . 2.5 (Notebook) hdd alabilirsin ileride yetmezse
  • çok teşekkürler arkadaşlar büyük bir soru işareti kalktı kafamdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.