Şimdi Ara

arkadaşlar acil wireless yardımmmm !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar karşı sitenin internetinden faydalanarak bağlantı yapmak istiyorum
    laptopta 2 bağlantı sinyal güvü ile sorunsuz bağlanabiliyorum (Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Adapter)
    fakat laptop u satmak zorunda kaldım
    masaüstü bilgisayarım ile bağlantı yapmak istiyorum. fakat sinyal gücünün biraz artmasını istiyorum. bunun için nsaıl bir usb adaptör almam gerekir ??
    NETMASTER WN-300U tavsiye edermisiniz ??
    teşekkürler. saygılar....

• desktop PC ye en uygun Harici anteni olan bir PCI wireless kart al ,bence en uygunu .ondan sonra antene bir ayna eklersin , nasil yapildigini nette tutorial ler var .kolay gelsin
  • ozmn fazla yer kaplıcak ve hoş gözükmicek. laptop zannedersem 54mbps lik wireless e sahipti ve 2 sinyal çekiodu yeni çıkan 300 mbps lik usb adaptör alsam sorun hallolmazmı?? bir sinyal artsa yeterli.. veya bağlantı kopma sorunu olmasa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evigbrend -- 27 Mart 2009; 13:12:31 >
  • Laptop ta wireless antenler ekranlarin yanlarinda uzaniyor .....ekrani acinca da haliyle dikey ve daha verimli olurlar.... USB adaptorun boyutu 8cm... anteni de icerisinde ne kadar olabilir ki? harici anten olan usb leri katmiyorum bu ise... o yuzden tekik ozelliklerine bakmaktan ziyade antenlerin verimlikleri daha onemli..sonucta antenden gelen signal onemli.veri aktarim kapasiteleri degil 54 olmus yada 300 olmus...
  • usb lerde antenli olarak ne önerebilirsin?? ama çok aşırı pahalı olmaması gerek...
    bide PCI olark ne marka veya model önerirsiniz alıpta sorun yaşmak istemiyorum...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evigbrend -- 27 Mart 2009; 14:08:41 >
  • ayrıca airties (Air 2410
    300 Mbps Kablosuz USB Adaptörü) modelinde kapsama alanını ve çekim gücünü 4 kat arttırdığını söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evigbrend -- 2 Nisan 2009; 15:12:42 >
  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. lütfen yardımcı olunn....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin için en iyisi edimax 7318usg usb adaptör.. 4dbi sökülebilir anteni var üzerinde..
  • arkadaşlar NWD271N 300Mbps aldım. fakat çekimi laptoptan daha az oldu(Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Adapter)
    iyade ettim. bşi şimdi başka almayı düşünüyorum
    EDIMAX EW-7318USG 54Mbps alsam daha iyi çekim elde edebilirmiyim ??
    yetersiz olur diosanız antenini D-LINK ANT24-0700 7 DBI ANTEN ile değiştirsem fark edermi ??
    yoksa
    EDIMAX EW-7728IN 300Mbps KABLOSUZ PCI KART mı alıım onada aynı şekilde D-LINK ANT24-0700 7 DBI ANTEN takabilirim.. fakat ozmanda antenler kasa arkasında kalıyo..
    yoksa başka bi yöntemmi önerirsiniz.
    D-LINK ANT24-0700 7 DBI ANTEN iimi yoksa başka mı düşüniim ??
    lütfen yardımcı olun arkadaşlar.. bi sonuç elde edemedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.