Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp almayı iice kafaya koydum ama malum teknosa fln çok pahalı. Bi yandanda garantili olsun istiyorum noolur noolmaz dierekten. Ama buna vericek 650 ytlmde olmadığı için en ii seçenek gittigidiyordan almak. Şöyle bi seçenek buldum:

SONY PSP 2.81 VERSİYON
    YENİ GARANTİLİ KUTUSUNDA
    PSP 2.81
    UMD DİSK
    GARANTİ BELGESİ
    KİTAPCİK
    KUTUSUNDA OLANLAR
    KULAKLIK VE 32 LİK MEMORY KART YOKTUR
    HİC KULLANILMADI
    350 YTL

bu özelliklere göre fiyatı iimi sizce? bide neden kutuyla birlikte gelen hafıza kartının olmadığı hakkında bi fikrim yok. Gerçi ztn yaramaz işime. Bide gittigidiyordan aldınızmı hiç nasıl olur güvenlimi kargoda bozulursa elimde patlarmı?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür

• arkadaşım zaten iso oyun oynayacaksan garantili almanın pek bi manası yok ki psp öle kolay kolay bozulan bi alet değil gittigidiyor dan almak istiyorsan yazdığın psp ile iso oyun oynayamazsın umd oyun alman gerekecek gittigidiyor hakkında bi bilgim yok ama güvenilir olduğunu duydum
  • ya iso fln oynamayı düşünmüyorum açıkcası çünkü beceremem yani 2 günde bozarım eminim. Satıcıya msj attım neden garantili olupta aksesuarlarının eksik olduğu konusunda bakalım cvp gelirse fiyatından dolayı onu tercih edicem sanırım cvp için çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaGaNN

ya iso fln oynamayı düşünmüyorum açıkcası çünkü beceremem yani 2 günde bozarım eminim. Satıcıya msj attım neden garantili olupta aksesuarlarının eksik olduğu konusunda bakalım cvp gelirse fiyatından dolayı onu tercih edicem sanırım cvp için çok sağol

şuan ne kadar iso oyun oynamak istemiyorum desende ilerde orjinal umdlere para vermekten bıkıp iso oynamak isteyeceğine eminim

onun için versiyon olarak 2.71 veya altını almanı öneririm..

birde aletin anakart modeli TA-082 olmazsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan23 -- 2 Kasım 2006; 15:00:27 >
  • gittigidiyor havuz hesabıyla calısıyo param kül olucak adam kayıplara karısacak gibi kaygın olmasın.ürünü kargodan almaya gittigin zaman kargo gorevlisinin yanında aç ve dene.eger eksik bise varsa hemen tutanak tuttur ve geldigi adrese geri yolla.bana ozel kısmından satıcıyı hile raporu verceksın.gittigidiyorada kargo tutanagı gonderceksin.ama tutanak olmassa paranı unatabilirsin.cunku satıcı ben urunu tam yolladım diebilir haliyle
  • versiyonu düşürülebilir bir cihaz alman senın için ilerde daha az maliyetlı oyun oynamana yarar yoksa umd disk almaktan bıkabilirsin bende 120 ye yakın oyun var isteidgimi hafıza kartına atıp oynayabiliyorum .. 2.81 henuz düşürülemiyor bunu goz onune al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.