Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ OLAYI TEK TEK ANLATAYIM. BENİM ARKADAŞIM CAMFROG DA CHAT YAPMIŞ. ORDA OPERATÖRE ÇOK AGIR KÜFÜRLER ETMİŞ. O DA BİZİM IP NUMARAMIZI ALMIŞ. ŞİMDİ MERAK ETTİĞİM BU KADIN BİZE BU IP NUMARASIYLA NELER YAPABİLİR. İNTERNET BİLGİM PEK FAZLA DEĞİL. IP NUMARAMI DEĞİŞTİRMEM MÜMKÜNMÜ. ACİLEN BİLGİYE İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN....

• BUARADA MODEMİN MARKASI C-NET. 4 PORTLU
  • Sakin ol dostum hiç bir saldırıda bulunamaz. Bağlantın ne statik ip yoksa bilgisayarı aç kapa modemide böylece ip numaran değişir.
    http://www.ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=81.214.115.202&submit.x=3&submit.y=5
    bu linkten ip nona bakabilirsin. Bu arada ip değişene kadar onun sana yolladığı hiç bir şeyi çekme.
  • adsl, dial up hangi modemi kullanıyorsan kapaat aç :) Ayrıca hiçbişey yapamaz hatta yapmaz ona arkadaşların gibi küfür eden onlarca insan vardır, Önemsememiştir bile
  • arkadaşlar saolun madem bişi yapamaz sorun değil o zaman.bilgisayarı yeniden başlattım. ben arkadaşımı uyarmıştım. operator çok şey söylemiş. buararda camfrog'da oldu bu olay
    arkadaşta yarım yamalak ingilizcesi ile anlamamış. bende sorun ettim. teşekkür ederim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.