Bildirim
arkadaşlar acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güwenlikte açtığın zaman driwer ları tanımaz. -
Arkadaşım kabloları bi kontrol et istersen.
Yada Driveri Kaldır ve yeniden yükle.
Başka bir sorun olamaz diye düşünüyorum -
drive ları nasıl kaldıracagımı ve nasıl yukleyecegimi bilmiyorum detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim taşekkürler -
driverları denetim masasından program ekle/kaldır menüsünden kaldırabilirsin. -
Bunu yeni yaptıysa mutlaka yeni yüklediğin bir programdan dolayı olabilir.Güvenli kipte sistem geri alma işlemini yap. Sorunsuz çalıştığı bir güne getir. Bunu Başlat/Tüm Programlar/Donaltılar/Sistem Araçlarının altında sistem geri yükle seçeneğinden yapacaksın yapman gereken sistemi sorunsuz çalışan yakın bir tarihe alman ama bazen bilgisayar sistem geri yüklemeyi yapamıyor. Eğer sistem geri yükleme başarısız olursa arkadaşların dediği gibi program ekle kaldırdan driverleri kaldırıp yeniden yükleyerek dene.Kolay gelsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- page fault in nonpaged area
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- dram ışığı yanıyor
- lan ışığı yanmıyor
- bios pili biterse ne olur
- suya düşen telefona ne yapılır
- root nasıl kaldırılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X