Bildirim
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: rayman
Arkadaşlar bende K700i var telefon sis dosyası desteklemiyor jar dosyasını sis dosyasına dönüştürebilirmiyim nasıl dönüştürürüm yardım ederseniz sevinirim....
dostum .sis uzantısı symbian işletim sistemine ait bir uzantıdır .jar ve .jad ise java sistemine ait uzantıdır. K700i symbian işletim sistemine sahip olmadığı için .sis formatını desteklemez -
Bir ara bunun tartışması olmuştu. SİS dosyaları JAR dosyasına çevrilirmi çevrilmezmi diye. Şu anda bunu yapacak bir program yok bildiğim kadarı ile. Böyle bir şey mümkün olsaydı tüm java telefonlar dolaylıda olsa symbianlı telefona dönüşmüş olurdu. -
quote:
Arkadaşlar bende K700i var telefon sis dosyası desteklemiyor jar dosyasını sis dosyasına dönüştürebilirmiyim nasıl dönüştürürüm yardım ederseniz sevinirim....
k700i java tabanlı telefondur ve .jar,.jad uzantıları destekler,.sis symbian telefonlar içindir ve onları dönüştürme şansında yoktur..
programı java dilinde tekrar yazman gerekir("miş"..bi arkadaş demişti de) -
quote:
Orjinalden alıntı: hazar20012001
quote:
dostum .sis uzantısı symbian işletim sistemine ait bir uzantıdır .jar ve .jad ise java sistemine ait uzantıdır. K700i symbian işletim sistemine sahip olmadığı için .sis formatını desteklemez
Bende k700i kullanıyorum ama symbian sistemi olmadığı için senin dediğin olayın olması mümkün değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X