Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende K700i var telefon sis dosyası desteklemiyor jar dosyasını sis dosyasına dönüştürebilirmiyim nasıl dönüştürürüm yardım ederseniz sevinirim....

• quote:

Orjinalden alıntı: rayman

Arkadaşlar bende K700i var telefon sis dosyası desteklemiyor jar dosyasını sis dosyasına dönüştürebilirmiyim nasıl dönüştürürüm yardım ederseniz sevinirim....

dostum .sis uzantısı symbian işletim sistemine ait bir uzantıdır .jar ve .jad ise java sistemine ait uzantıdır. K700i symbian işletim sistemine sahip olmadığı için .sis formatını desteklemez
  • Bir ara bunun tartışması olmuştu. SİS dosyaları JAR dosyasına çevrilirmi çevrilmezmi diye. Şu anda bunu yapacak bir program yok bildiğim kadarı ile. Böyle bir şey mümkün olsaydı tüm java telefonlar dolaylıda olsa symbianlı telefona dönüşmüş olurdu.
  • quote:

Arkadaşlar bende K700i var telefon sis dosyası desteklemiyor jar dosyasını sis dosyasına dönüştürebilirmiyim nasıl dönüştürürüm yardım ederseniz sevinirim....

k700i java tabanlı telefondur ve .jar,.jad uzantıları destekler,.sis symbian telefonlar içindir ve onları dönüştürme şansında yoktur..

programı java dilinde tekrar yazman gerekir("miş"..bi arkadaş demişti de)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar20012001

quote:

dostum .sis uzantısı symbian işletim sistemine ait bir uzantıdır .jar ve .jad ise java sistemine ait uzantıdır. K700i symbian işletim sistemine sahip olmadığı için .sis formatını desteklemez

Bende k700i kullanıyorum ama symbian sistemi olmadığı için senin dediğin olayın olması mümkün değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.