Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kardeşim bi klasörü silmiş ve içinde önemli dosyalarım wardı bunları nası geri getirebilcemi biri söyleyebilirmi bn bir kaç yerde duymuştum böle program sayesinde sildinizi geri getirebilyoduk yardım acill arkadaşlar

• Bu işte en iyi program Easy Recovery yazılımıydı ama daha sonraları diğer programlarda yeni teknolojileri ve hızlı tarama özellikleriyle ön plana çıktılar. Dosya kurtarmayı şu başlıklar altında sıralayabiliriz;
    1- Format yemiş veriyi geri getirmek
    2- Silinmiş veriyi geri getirmek (bunda hızlı ve yavaş tarama metodları vardır)
    3- Bad Sector yani bozuk kısımda kalmış veriyi geri getirmek

Şimdi gelelim size bu işlemlerde önereceğim programa;
    Recover My Files v2.62
    Download:
    http://www.recovermyfiles.com/downl...Files-Setup.exe

Serial:
    Name:John Arbuckle
    Code:8365-4878-DC45-0388-0BE9-E2C8-284E-0109-DB76-4AB4

Programı indirin, kurun ve lisanslayın! Sonra veri kaybına uğramış diski bilgisayarınıza 2.disk olarak takın ve programı çalıştırın. (Disk üzerindeki partition'ların görünüp görünmemesi önemli değil, program mutlaka görecektir)

1.Adım, Eğer formatlanmış bir disk kurtarıyorsanız Format Recover'i seçin. Eğer silinmiş dosyaları kurtaracaksanız Complete Search yada Fast Search'ü seçin.

2.Adım, Burada programın bulduğu aygıtları göreceksiniz, bağladığınız diskin harfini işaretleyin.Partitionlar uçmuş olsa bile aygıt mutlaka görünür.

3.Adım, Hangi uzantıya sahip dosyalarınız vardı bunları seçin.Mesela Excel dosyalarınız varsa xls uzantısını seçersiniz.Zaten orada hangi uzantının hangi programa ait olduğu yazıyor.İsterseniz tümünüde seçebilirsiniz bu size kalmış.

4.Adım, Programın aygıtı taramasını bekleyin.Duruma göre biraz uzun sürebilir ama olsun sonuçta dosyalarınızı kurtaracaksınız dimi?

Son Adım, Program bulduğu dosyaları size sıralar ve bunların ne durumda olduğunu söyler.Kurtarmak istediğiniz dosyaları işaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunların nereye kurtarılmasını istediğinizi seçersiniz.Programın bir güzel yanıda eğer bir cd yazıcınız varsa kurtardığı verileri direkt olarak cd'ye basması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 18 Temmuz 2006; 20:28:14 >

• Kardeş eğer üzerine bişeyler yazılmamışsa kurtarma ihtimalin var.Bunu "easy recovery" ya da "recovey my files" gibi programlarla kurtarabilirsin.Sıkma canını eğer dediğim gibi üzerine tekrar veri falan yazdırmadıysan korkma oralarda bi yerdedir çıkartırız onu bulunduğu yerden.
  • yaa kardeş link olmuyo yani indirmio bi bakaramsın linke tekrardan
  • kardeş şimdi recovey my files indiroz olur işlalh
  • inş
  • arkadaşalr yardımlarnız için tşkkur ederim buldum sonunda keratayı
  • nasıl buldun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.