Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil Yardım. ( Galaxy Tab 10.1 Mi HP TouchPad Mi? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Başlıktan Herşey Anlaşılıyor Ama Yinede Bir Kaç Bir Şey Söyleyeyim.
    Aslında Aklımda Asus Veya Acer Tabletleri Vardı, Windows İşletim Sistemi Kullandıkları İçin. Ancak Ekran Boyutları Küçük Oldukları ve Tuşları Oldukları İçin Vazgeçtim. Neyse Hp Ve Samsung Tabletlerine Gelelim. Hp' de İşletim Sistemi Faklı Ancak Android Kuruluyor Diye Biliyorum. Ayrıca Hp' nin Boyutu 9.7 Samsung' un İse 7. Bellek Olarak 16 Gb Düşünüyorum. İkisininde Var 16 Gb' ı. Yeter Yani. (Windows Sistemi Olanlar Bellek Konusunda Daha Avantajlı 100Gb Civarı :) Ne Amaçla Kullanacaksın Diye Sorarsanız. Aslında İhtiyacım Yok Ama Bu İki Tabletede Param Yetiyor. Yani Mutlaka Bir İşime Yarar. (Program Vs. Mutlaka Kurarım Yani Aklınızda Bulunsun :) Fiyat Aralığın Nedir Diye Sormamanız İçin Şunu Söyleyebilirim. Sadece Bu İki Tablete Gücüm Yetiyor. Az Çok Demeyip Kendi Bilgilerinizi Kullanarak Yardımcı Olup Fikirlerinizi Paylaşırsanız Çok Yardımcı Olmuş Olursunuz. Şimdiden Hepinize Teşekkür Ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepkral09 -- 16 Eylül 2011; 17:48:38 >

• HP ye android henüz yüklenemiyor, çalışmaya başladı çoktan geliştiriciler ve sadece ana ekrana girebilen bir sürüm geliştirdiler muhtemelen arkası da gelecektir ama belli de olmaz, beceremeyip yada değmeyeceğini düşünüp bırakabilirler yada yüklenir ama tam manasıyla adam gibi çalışmayabilir.

bugün için android yüklenmediğini göz önüne alırsak ayrıca hp nin de artık tablet vb üretmeyeceğini, webOS a kiliti vurduğunu da hatırlarsak bence samsung çok daha iyi bir seçim olacaktır.

ben bu ikisi arasında kesinlikle samsung diyorum... mukayese etmek bile hata.

bir de gücüm bu ikisine yetiyor demişsiniz, açıkçası oturup fiyat araştırması yapmadım hiç ama bu iki tablet arasında fiyat uçurumu var diye biliyorum. özellikle hp nin webOS u bıraktığını açıklamasından sonra fiyatı iyice düştü. yani emin değilim ama ya hp yi çok pahalıya buldunuz yada samsung u çok ucuza...

evet merakımı yenemeyip baktım şimdi, hp 400, samsung ise 1400 lira... bir hatanız var anlaşılan.

• Ewet Hp Ye Android Sistemi Henüz Yüklenmiyor, Dediğiniz Gibi Belli Olmaz Belkide Hiç Yüklenmez. Gerçi Kendi Sistemide Pek Kötü Sayılmaz Ama Uygulamalar Vs. de Pek Önemlidir Sonuçta. Sırf Uygulamalar İçin Bile Satın Alanlar Var. Üretim Konusuna Gelirsek Aslında Ben Bunların Bir Oyun, Düzenbazlık Olduğunu Düşünüyorum. Yani Sistemi Öne Çıkartmak İçin Bir Komplo Gibi. Fiyat Uçurumu Doğrudur. Baya Fark Var Ancak 99$ a Satılan Tabletler Kalmadı Tükendi. 400 Liralık Tablete Gelirsek Yani İ.B Satılan Tablete, Onunlada Uğraşılmaz, Afedersiniz Ama Herkes Dağdan Gelmiş Ayı Gibi Saldıracaktır. Değmeyeceğini Düşünüyorum. Fiyat Olarak Net Bir Şey Söylemek İstemiyorum Ama Eşit Sayılır Diyebilirim. Bu Arada İlginiz İçin Teşekkür Ederim....
  • Arkadaşlar Yok mu Bilgi Sahibi Olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.