Arkadaşlar bilginiz varsa paylaşacağım konuda lütfen yardım edin çok önemli. Şimdiden teşekkürler !
Arkadaşlar ben fen lisesindeydim. Gerekçeli olarak tasdikname ile başka bir şehirde anadolu lisesine geçiş yaptım. Şimdi geri dönmek istiyorum ama biliyorsunuz ki anadolu lisesinden fen lisesine geçiş yok. Şimdi ne yapabiliriz? Belirttiyim gibi gerekçeli bir okul değişikliği yapmıştım. Geri dönme şansım olabilir mi ?
Niye ? Anadolu hoşuna gitmemiştir eminim Fen lisesine gittikten sonra
Şöyle diyim hoşuma gitmeme değilde eski şehire dönmek istiyorum ve eski okuluma. Arkadaşlık olsun, öğretmenler olsun vs. biraz adaptasyon sorunu yaşıyorumda. Arkadaşlar yok mu çaresi ?
belki olabilir sen bi eski okulu ara müdüre veya müdür yardımcısına sor onlar sana dönüp dönemeyeceğini bilir
Haklısında ailenin haberi olmadan bir öğrensem ona göre konuşacağım biraz sorun yaşıyorumda iletişim konusunda. Okulu aramam durumunda hemen aileme dönerler. İlk önce konuyu tam olarak öğrenebilirsem çok iyi olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: paradiss_tr
Haklısında ailenin haberi olmadan bir öğrensem ona göre konuşacağım biraz sorun yaşıyorumda iletişim konusunda. Okulu aramam durumunda hemen aileme dönerler. İlk önce konuyu tam olarak öğrenebilirsem çok iyi olacak.
ozaman eski okulundan sevdiğin kafa bi hoca varsa ona sor o öğrensin. Yada eski arkadaşlarından birine söyle o gitsin sorsun yetkili birine.
Öneriler için sağol arkadaşım. Bir bilen çıkmazsa son çare olarak onu yapacağız.
Arkadaşlar yok mu bir bilen milli eğitim mailede cevap vermiyor bayramdan dolayı herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme