Şimdi Ara

Arkadaşlar acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar power supply aldım yeni bağlantıyı yaptım herşey normal kasayı açıyorum ekran geliyo sanırım anakart veya işlemci ısınınca otomatik kapanıyor sorun ne olabilir ve ayrıca bana kasası açık olan arkadaşlar bağlantı kablolarının fotoğrafını çekip gönderebilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim acil yardım bekliyorum herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psuyu anakarta bağlarken işlemci soğtusunu mu oynattı lga sistem ise soğutucunun bacaklarını attırmış olabilirsin buda soğtucunun yerine sabit kalmamasına neden olur ve soğutmaz .Bir kontrol et istersen..
  • Yok usta fanı söktüm yeniden taktım yine aynı herşey tamam fanlar çalışıyo sorun yok ama bilgisayarı açıyorum aradan biraz zaman geçiyo 15-20 dk civarında ve otomatik kapanıyor anlamadım neden böyle bişey olduğunu işlemci sıvısıyla bi alakası var mıdır bu sorunun?

• Aldığın psu sıkıntılı olmasın..Başka psu dene... Aldığın psu ne?
  • Frisby marka psu usta düz mantık üzerinden gidersek eğer psu da bi sıkıntı olsa kasaya elektrik vermez ama yanlış mı düşünüyorum?

• Sıkıntı normalden fazla gerilim vermesi de olabilir ama.

• Usta bir de şöyle bir şey var daha önce ekran kartımı kullanabiliyodum şimdi bağlantılarda sorun mu var neden kaynaklandı anlamadım kendi ekran kartımı kullanamıyorum lütfen bi çözüm bulun arkadaşlar kafayı yicem isterseniz kasanın bağlantı kablolarının fotoğrafını çekip gönderebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.