Arkadaşlar acil yardım.. oyun Cdsi satan dükkandan starship troopers cdsi aldım dvd olarak. ben bu oyunu gayet normal bir şekilde yükledim. oyunu açtım. yalnız oyun oynarken ekran yavaş yavaş beyazlaşmaya başlıyor. ekran kartıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ge force go 6200 ekran kartım var. acaba ekran kartını güncellemek mi lazım?ya da CD mi bozuk ? ama herhangi bir problemi yok CD nin ve oyunun bozuk olduğun da düşünümüyorum.. git gide oyun oynarken ekranım beyazlaşıyor, ( counter-strike deki sis bombası gibi oluyor) ne yapabilirim.. yardımcı olursanız sevinirim.. hadi eywallah
Dostum dedigin gibi her ikiside olabilir ayni oyunu baska bi bilgisayara yukle ordada aynı sorunu veriyormu bi bak ordada aynı sorunu verıyorsa ekran kartında sorun vardır.
eywallah teşekkür ederim, ama ben onun yerine yine aynı bilgisayara NFS most u yükledim 5 kere oyun bitirdim :D sürücü güncellemesini nasıl yapçaz kardeş?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme