Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARINA KADAR ZAMAN KISITLI LÜTFEN YARDIM EDİN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özel bir şirket bünyesinde kotalı sistemde bir avm mağazasında çalışmaktayım yaklaşık 5.5 aydır. Sektör spor ürünler teksitl ayakkabı vs.
    Biz şirkete ve mağaza yöneticisi müdüre tepki niyetinde kurban bayramı öncesi arefe günü bilinçli ve istekli bir şekilde verimsiz performans sergiledik satış aşamasına getirdiğimiz servisleri ise yeni gelen part arkadaşlara verdik ve sistemde onların adına olan bir satış olarak kayda geçti. Ve o gün mağazada personel sorumlusu adı altında üst kademelerden merkezden bir kişi daha vardı. Ben ve arkadaşım ile avm kapanış saati olan 22 den sonra bu kişi ve mağaza müdürü bir konuşma gerçekleştirdi ve bizde bugüne özel bir tepki niyetinde satış yapmadığımızı belirttik bu noktadan sonra işveren patronlar bize tutanak tutup savunma talebinde bulundular. Arkadaşım savunma olarak sadece teşekkür yazıp imzasını atıp verdi bu durumda sadece teşekkür yazmışta olsak bizi işten çıkartıp ücretlerimizde alacak saatlerimizde vs herhanhi bir kesinti yapabilirmi şirket işveren yoksa kesinti yapmaya hakkı yokmudur bunu öğrenmek istiyorum.
    Şimdidrn teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannozr -- 19 Eylül 2016; 0:29:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.