Güç Kablosu ve Sigorta Hk.
Merhabalar dostlar
Aküden gelen 8Ga iki tane kablo mevcut bir adet 600.1 mono bir adet 3000 watt stereo amfi ve 8.0 farad kapasitör mevcut
Amfilere kapasitörden dağıtım yapacağımız için aküden gelen iki + kabloyuda kapasitöre mi girmeliyiz yoksa yalnızca mono amfi için mi kullanmalıyız
Eğer iki kabloyıda gireceksek bu kabloların akü başlangıcında iki adet sigorta mevcut bu kablo uçlarını birleştiirp tek sigortaya düşürüp 4ga elde etmiş olurmuyuz yoksa akü kısmında işlem yapmadan direk kapasitörde birleştirsek her iki kabloda ayrı sigorta ile problem olur mu olmaz mı
3. Amfi düşünüyoruz eğer ki aküden gelen kablo kısmı için değiştirmeyi düşünüp 50 mm2 kaynak kablosu kullanırsak akü kısmına araya kaç amper sigorta takmak gerekir
Birden fazla sorum oldu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
KAPASİTÖR VE AMFİ BAĞLANTISI HK.
Merhaba arkadaşlar
2011 symbol authentique aracımda Varta 74 amper akü mais alternatör 2 sene önce değişmişti
bunun dışında 20 cm 1 takım xetec midrange ön kapılarda 16 cm reiss midrange amfi olarak HEI 3000 watt 4 kanal amfi
ve 600.1 xetec mono amfi 30 cm 1000 watt xetec subwofer mevcut
Teyp olarak Pıoneer 4250 bt
Elimde REISS 8 farad kapasitör mevcut ve ben amfilerin direk olarak aküye yüklenmesini istemiyorum
Her iki amfiyi kapasitöre direk bağlayabilirmiyim yoksa sadece mono amfiyi mi bağlamalıyım
Her iki amfiyi bağladığım zaman amfiler üzerinde herhangi bir sıkıntı çıkış yanması söz konusu olur mu
Teşekkür ederim
OTG KABLO YAPIMI
SUSMAYAN FAN
|
LÜTFEN BAKINIZ MESAİ ÜCRETİ.
|
Fazla Mesai Hak.
|
İşten çıkarılma
|
|
SSD HAKKINDA YARDIM
|
SSD ALDIM YALNIZ AYAR KISMINDA YARDIMA IHTIYACIM VAR
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.768 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware