Şimdi Ara

SSD ALDIM YALNIZ AYAR KISMINDA YARDIMA IHTIYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR KINGSTON sv300s37a/120g SSD ALDIM TOSHIBA L750/1LK LAPTOP'UMUN HARDDISKINI CIKARIP SSDYI TAKIP NORMAL OLARAK HERZAMANKI YOLDAN WINDOWS 10 ISLETIM SISTEMI KURDUM BILGISAYAR 10 SANIYEDE PAROLA EKRANINA GELIYOR AMA NETTEN ARASTIRDIGIMDA DAHA FARKLI AYARLAR MEVCUT OLDUGUNU GORDUM BIOS DAN AHCI GIBI VE WINDOWSTAN DISK AYARLARI VS. BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM WINDOWS 10 ICIN BU ANLATILANLAR GECERLIMIDIR EN AZINDAN ISLETIM SISTEMINDEKI DISK AYARLARI KISMI ICIN VS VS. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER.

• Ahci modunda kurulum yaparsan bir gıdım daha fazla performans verir. Ancak işletim sistemini tekrar kurman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin ahcı mod destekliyor ise işletim sistemini ahcı mode açık kurmanı tavsiye ederim. Eğer samsung ssd aldıysan, Samsung magician neredeyse gerekli tüm ayarlamaları yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 5 Mart 2016; 4:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannozr

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR KINGSTON sv300s37a/120g SSD ALDIM TOSHIBA L750/1LK LAPTOP'UMUN HARDDISKINI CIKARIP SSDYI TAKIP NORMAL OLARAK HERZAMANKI YOLDAN WINDOWS 10 ISLETIM SISTEMI KURDUM BILGISAYAR 10 SANIYEDE PAROLA EKRANINA GELIYOR AMA NETTEN ARASTIRDIGIMDA DAHA FARKLI AYARLAR MEVCUT OLDUGUNU GORDUM BIOS DAN AHCI GIBI VE WINDOWSTAN DISK AYARLARI VS. BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM WINDOWS 10 ICIN BU ANLATILANLAR GECERLIMIDIR EN AZINDAN ISLETIM SISTEMINDEKI DISK AYARLARI KISMI ICIN VS VS. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER.

Anakartta AHCI mode varsa once SSD yı Ahcı Moduna Al. Sıfırdan Sıstemı Kur. Sonra Acılınca Dısk Bırlestırme ve Sistem Geri Yuklemeyı Kapat. Bıraz Daha Iyı Performans Alırsın. Ama Onemlı Olan AHCI modda Calıstırman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.