Şimdi Ara

SSD HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar herkeze kingston 120 gb marka ssd aldim ve harddiski cikartip ssdi takip direk laptoba windows 10 kurdum pcde gercekten harika bi performans artisi oldu ama ahci ya alipformat atmak gerekiyormus diye duydum ben biosdan suan bakiyorum ahci da gozukuyor pc bunun haricinde birde netten ssd ayarlari diye konulara baktim iste disk birlestirmeyi kapama vs vs. Ben bu bazi ayarlari yaptim ama yapmadan.onceki gibi degil suan pcti actigim.anda hdd isigi durmadan yanip.sonuyor yani gorev yoneticisinden bakiyorum ssd %98de 99 da calisiyor bunun nedeni ne olabilir windoes ici ayar kisminda bir hata mi yaptim windows 10 icin en iyi ssd ayarlari nelerdir tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum.merakla simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en iyi ayar biçimlendirip tekrar kurman. hergangi bir ayar yapmana gerek yoktu.
    illa ayar yapmak istiyorsan windows (dizin) arama, sistem geri yükleme yi kapatsan yeterliydi.

ayrıca buraları inceleyebilirsin

http://www.dijitaller.c...-ahci-mod-nasil-acilir/

http://7.enpedi.com/201...urulumdan-sonra_31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 8 Mart 2016; 16:14:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhannozr

Arkadaslar merhabalar herkeze kingston 120 gb marka ssd aldim ve harddiski cikartip ssdi takip direk laptoba windows 10 kurdum pcde gercekten harika bi performans artisi oldu ama ahci ya alipformat atmak gerekiyormus diye duydum ben biosdan suan bakiyorum ahci da gozukuyor pc bunun haricinde birde netten ssd ayarlari diye konulara baktim iste disk birlestirmeyi kapama vs vs. Ben bu bazi ayarlari yaptim ama yapmadan.onceki gibi degil suan pcti actigim.anda hdd isigi durmadan yanip.sonuyor yani gorev yoneticisinden bakiyorum ssd %98de 99 da calisiyor bunun nedeni ne olabilir windoes ici ayar kisminda bir hata mi yaptim windows 10 icin en iyi ssd ayarlari nelerdir tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum.merakla simdiden tesekkurler

Kardes Win10 U Yenıden Kur. Ahcı Modda oldugundan emın ol. Sıstem Gerı Yuklemeyı ve Dısk Bırlestırmeyı Kapat. Onun Dısında Cok Bı Ayar Gerekmez. Ben Suan Kendı SSD ımde Kullanıyom Gayet Performanslı. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.