Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİLLL KOCAELİ METALURJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yardim edin kocaeli metalurji yazacağim çok zor diyorlar sınif geçmek imkansizmiş yardim edin Bir de imkani bulma olasiliği var midir ?

• güncelll
  • güncelll
  • kimse yok mu yardimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet kolay. Kim zor dediyse yalan söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

gayet kolay. Kim zor dediyse yalan söylemiş

kardesim anlatir misin metalurjisi nasil bide bu nit ortalamasi 65muhabbeti ne

• Geçme notu 65. Koşullu geçme olayı mevcut sanırım 50 ile ama ortalamanın 2 üzerinde olması lazım. Ama dert etme hocalar kolay soruyor eskisinde göre. Sınavlar başlamadan 1 hafta önce başla çalışmaya çok rahat geçersin dersleri.
  • quote:

Geçme notu 65. Koşullu geçme olayı mevcut sanırım 50 ile ama ortalamanın 2 üzerinde olması lazım. Ama dert etme hocalar kolay soruyor eskisinde göre. Sınavlar başlamadan 1 hafta önce başla çalışmaya çok rahat geçersin dersleri.

kardesim sen kocaeli metalurjide misin

• quote:

Orijinalden alıntı: didier1511

quote:

Geçme notu 65. Koşullu geçme olayı mevcut sanırım 50 ile ama ortalamanın 2 üzerinde olması lazım. Ama dert etme hocalar kolay soruyor eskisinde göre. Sınavlar başlamadan 1 hafta önce başla çalışmaya çok rahat geçersin dersleri.

Bu sene mezun oldum ben. Ben geçme notunun 50 olduğu dönemde girmiştim ve gerçekten zoru dersler geçmek. 50 almak cidden zordu. Onra 65 yaptılar geçme notunu ama bizi etkilemedi bu sistem fakat aynı sınavlara giriyorduk. Hocaların sordukları sorular bizim döneme göre çok kola ve daha bol puan dağıtıyor hocalar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: didier1511

quote:

Bu sene mezun oldum ben. Ben geçme notunun 50 olduğu dönemde girmiştim ve gerçekten zoru dersler geçmek. 50 almak cidden zordu. Onra 65 yaptılar geçme notunu ama bizi etkilemedi bu sistem fakat aynı sınavlara giriyorduk. Hocaların sordukları sorular bizim döneme göre çok kola ve daha bol puan dağıtıyor hocalar..

peki metalurjide imza yetkisi yok diyolar
    dogru mu yani.cok olumsuz bi durum mu

• yazin arkadaslarrr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.