Şimdi Ara

arkadaşlar afyon ankara radar durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar radar nerlerde var yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskişehir üzerimi gidilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehir üzeri gidilecekse çok radar var hem de yol daha uzun, şöyle söyleyeyim nerdeyse her yerde var radar kütahya giriş ve çıkışı eskişehir girişi ve sonrasında ankaraya giden yola kadar aralıklarla radar var

diğer alternatif konya yoluna girip akşehir'e geldiğinizde yunak yoluna sapıp ara yoldan polatlıya çıkmak burada radar sadece polatlı ankara arasında olur bir de çay bölgesinde dikkatli olun. Bu yol daha kısadır ama akşehir-yunak-polatlı yolu çok dar ve virajlıdır dikkatli gitmeniz gerekir.
  • gerede-yeniçağa arasında da fotoğraf çeken kameralar oluyor..
    yok çivril-banaz-uşak üzeri gdecekseniz çivril çıkışında gri hyundai accent var...
  • afyona eskişehir yolundan gideceksen zaten ankarayı çıkar çıkmaz yaşamkentten sivrihisara kadar ara mesafe ölçen radar var. Yol boyuncada gezici radarlar var.
  • iş nedeniyle cevap yazamadım uşak üzerinden gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

iş nedeniyle cevap yazamadım uşak üzerinden gitmeyi düşünüyorum

Direk Sivrihisar-Polatlı yolu yerine ters istikamatten Uşak'tan gitmeyi düşünüyorsunuz.

Cok mantıksız.

Uşağa geldiğiniz zaman Gediz tarafı kütahyaya dönmeniz lazım ordan eskişehir der Ankara tabelasını takip edersiniz.

Not: Uşaktan hareket edip Afyonkarahisar'dan ankaraya geçicekseniz iş farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 18 Mayıs 2017; 14:26:12 >
  • Polatlıdan 5 km kadar sonra bi yerleşim yeri tarzı bir yer var orada radar duruyor bazı zamanlar. Onun haricinde ortalama hız ölçen kameralar var, ceza yazmıyor ama.
  • ben hala afyon - ankara arası kadar basit bir yola alternatif olarak neden kütahya-eskişehir-ankara şeklinde bir güzergah önerildiğini düşünüyorum. Sırf radar için 250km - 3 saat sürecek yolu 450 km'ye çıkarmaya değer mi?
    arkadaşlar afyon ankara radar durumu?
  • yeni araç aldık, motor açacağız.. şimdi 390-390 ceza vermeyelim, zaten benzine yükleneceğiz gibi duruyor..

manisa demirci-balıkesir dursunbey,bozüyük-nallıhan-beypazarı şeklinde bir güzergah belirledik.. herkese teşekkürler...
  • Beyler benim kafa guzel afyondan izmire gidilecek kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

Beyler benim kafa guzel afyondan izmire gidilecek kusura bakmayın

Uşaktan gitmek mantıklı

D300 ü kullanırsın

Yada kütahyadan uşağa gecersin.

Diğer güzergah ise Uşaktan ulubey sapagına saparsın,Sarıgöl-Alaşehir yolundan Salihli-Turgutlu-izmir yaparsın.

Ama sana tavsiyem uşaktan kula-salihli-Turgutlu-Izmir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Böyle saçma bir soru sorarak milletin aklınu bulandırdın afyon ankaraya eskişehir üzerinden gitmek, kars muş arasını istanbul üstünden gitmekle aynı şey

Kardeşim belki adam Eskişehir üzeri gidiecekti belirtmişmi?

Boş boş yorum yapmayın bence.

• O ortalama hızı ölçen radarlara doblo ile 118km ortalama tutturdum ceza gelmedi. Çalışmıyo heralde.
  • Sivrihisarda afyon yoluna döndükten sonra polise rastlamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.