vatan bilgisayarda suan indirime girmiş 1170 tl peşin fiyatı yarın almayı düşünüyorum makine şu: LENOVO G570 İ5 2410M/4GB/500GB/1GB teknik özellikleri: Marka & Model Lenovo G570 Dizüstü Bilgisayar İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic İşlemci türü Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz Dahili sürücü 500 GB Dahili bellek 4 GB DDR3 Ekran boyutu 15.6W HD LED Wedge Ekran çözünürlüğü 1366 X 768 Grafik kartı ATI 6370M-1GB 1 GB Harici G/Ç bağlantı noktaları 4XUSB 2.0,VGA,RJ45,CARD READER Bellek kartı aygıtı Web kamerası 2.0M Hoparlörler ve mikrofon MIC,SPK Klavye / Mouse TOUCH PAD Ağ arabirimi 10/100M Geniş bant kablosuz Lenovo BGN Ürün ağırlığı 2.7 kg Ürün boyutları (G x D x Y) 376.8mmx249.8mmx17.3 = 34.9mm Güç kaynağı türü AC Güç Adaptörü Pil türü 6 hücreli Garanti 2 yıllık granti Ürünle gelen yazılım Power2GO 5.5 (w/o and w/BD optical support) McAfee YouCam VeriFace 3.7 ReadyComm 5.0 (Backup not install) OneKey Rescue System 7.1 Lenovo Energy Management Software 6.x WinDVD(For Home Basic/Starter w/o BD Optical)(except CN) Bing Bar Windows Live essential (Live Suite+ToolBar+Portal) Lenovo DirectShare 1.0 Office Professional 2010 Adobe Reader (backup not install) PlayMovie(For BD ODD and Win7Professional & Home Premium & Ultimate) PC Doctor EE2.0 ;Lenovo Games Console (Only in EN/German OS) özellikle ekran kartı ile ilgili bilgi almak istiyorum.. yorumlarınız ve değerli paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
ekran kartı baya düşük ağır oyunlarıda orta düşük te oynatır pes fifa gibi yunları yüksek ayarda oynatır.
oyun harici film ve netteyken sorun ckarmaz dimi bu ekran karti?
yok normal kullanım için ideal
tesekkurler.fiyati uygun mu sizce cihazin?
fiyatı iyi bu özelliklerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme