Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim konum şu.Ben radeon 9550 mi önce 9600 yapmıştım Id yi değiştirerek.Hala ekran kartımla yetinmeyip bide şunu 9600XT yapıyım dedim.İşe giriştim baktım olmuyo e bu sefer bende rabit yardımıyla pn lerle oynadım sonra MC Timings e tıkladım normalde benim Write lantecy 4.0 dır ama techpower up tan baktığımda hepsi 1.0 dı bende indirdiğim bios 1.0 dan 4.0 yaptım (daha hangi ram i kullandığımı bile bilmiyodum).Atiwinflash la uygulayınca kesin işim bitti dedim.Restart attı yazılar iyrenç oldu Winfast yazısı kayık mayık üstelik bilgisayarı başlattıktan 15-20 sn sonra direk restart atıyo.Ya neden böyle oldu ekran kartımın üzerinde böyle yazıyor.Samsung 646 K4N561630G - ZC25 heh aynen böyle yazıyor ben ise techpower up tan acayip bi bios indirmiştim ya ondan yada şu Write lantecy ya söylediğim gibi benim o write 4.0 dı indirdiğim 1.0 oldu sonra 4.0 yaptığım için hatalı oldu.Ya şimdi ben yine onboard mı kullanıcam.Bu işten bıktım usandım artık.Galiba benim kendi radeon bios u da gitmiş ama ekran kartının üstünde benim pn yazıyo pn şu:P/N 187-01C81-01ASA SKU 11032-50 bu arada unutmadan ekran kartım 256 mb ve ben naapıcağımı bilmiyorum yardımlarınızı esirgemeyin please he bide şey yapmıştım Features te tv init mode yazıyodu normalde benimki Ntfs di sora indirdiğim bilinmeyen bios Pal çıktı onu Ntfs yaptım+tekrar ekran kartını çalıştırmaya denedim valla o ses ile apartman şikayet edecekti Bazıları anlamaz diye özellikleri de yazıyorum:

Bellek:256MB DDR. Chipset:ATI Radeon 9600 / RV360. Çekirdek Hızı:250MHz. Bellek Hızı:400MHz. Piksel İş Hattı:4. Vertex Shader:2. Bellek Veriyolu:128bit. Vga Slot:AGP 8x,4x. Ramdac:2x400MHz. Üretim Teknolojisi:0.13 Mikron. Transistör Sayısı:75 Milyon. Piksel Doldurma Oranı:1 Gpiksel/sn. Texture Doldurma Oranı:1 Gtexel/sn. Bellek Bant Genişliği:6.4 GB/sn. Soğutma:Aktif – Fanlı. (Bunlar paketten çıkan özellikler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpunisherx -- 15 Kasım 2007; 17:01:44 >

• Ya arkadaşlar kaç saattir burda aptal aptal bekliyorum hadi ya bi el atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpunisherx -- 15 Kasım 2007; 20:42:46 >
  • Kardeş sen daha fazla kurcalama bence . Pek bir performans artışı olmayacaktır. Senin orjinal biosunu bul ve onu yükle. Aşağıdaki linkten MArka ve BİOS unu bul ve Flashla.
    http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectfolder/cat,1/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.