Şimdi Ara

Arkadaşlar altyapı çok kötü ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 yıl metronet kullandım malumunuz superonline nın metroneti almasıyla fiyatlar 3 katına çıktı.Bende el mahkum ttnete dönücem ancak altyapımın çok kötü olduğunu öğrendim 3 km uzaklıktan bakır kablo ile geliyormuş ve benim ancak 2 mb hıza ulaşabileceğim söylendi.Artık en az hızlı tarifeler bile 8mb ben ulaşamıyacağım internete neden fazladan para ödiyeyim.Yaklaşık 50 kadar kişiden imza toplarsam altyapı değişimi söz konusuymuş heralde bu olayın prosedürü nasıl işler neler yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlara yardımına ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bişey yapamassın zaten 2006dan beri aynı kablolarla iş görüyorlar insan hiç değilye 16mbit veriyorsun onu bari 16ver diyor ama...
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Bu Fiber altyapının gelmesi için yapılacak bişey yokmudur hocam ?
  • Theloneride kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben 127 kişiden imza toplayıp vermiştim 3 yıl önce hala fiber bekliyoruz. Eğer yatırım planlarında yoksa isterseniz ilçe olarak imza toplayın adamlar yapmıyor. Ama bizim altyapı sizinkine nazaran daha iyi şu anda ben 12 Mbps ile 14 Mbps arası kullanıyorum. Tabii mahallede 1 Mbps kullananda var.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam Cevabınız için teşekkür ediyorum.Bekliyecez artık telefon internetiyle idare etmeye devam.
  • İmza toplamayla fiber gelmez.
    Türk telekom planlama birimi gerekli görürse yapılır bu tür şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.