Şimdi Ara

arkadaşlar amd 64bit 2.8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha iki gün önceye kadar p4 ht 3.0 alacaktım ama bir arkadasın tavsiyesiyle(aslında bütce meseleside var) artık amd athlon 64 bit 2.8 (754 pin) almaya karar verdim....

şimdi sizlerden istediğim bana bu işkemciye uygun iyi bir anakart önermenizi isteyecemm......
    önerileriniz icin teşekkürler...

• EPOX 8NPAJ
    quote:

şimdi sizlerden istediğim bana bu işkemciye uygun iyi bir anakart önermenizi isteyecemm......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromxtr35466 -- 18 Ekim 2005, 10:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromxtr35466

EPOX 8NPAJ
    quote:

YAA DÜŞÜNDÜM DE ALACAKSAN 939 PİNLİ AL YAW BU VAKİTTEN SONRA
    ANAKARTN DA EPOX 9NPAJ
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromxtr35466

YAA DÜŞÜNDÜM DE ALACAKSAN 939 PİNLİ AL YAW BU VAKİTTEN SONRA
    ANAKARTN DA EPOX 9NPAJ

Alıntıları Göster
    MSI - K8N NEO3-F upgrade için uygun bi seçenek..
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1563

• quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

EVET İYİ BİR ANAKART HEM AGP HEM PCI-X DESTEGİ VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Alıntıları Göster
    quote:

bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK

quote:

bencede

Alıntıları Göster
    walla agp ekran kullanacaksan ben asus k8n diyorum. inanılmaz stabil bi kart...

• quote:

Orijinalden alıntı: korocop

walla agp ekran kullanacaksan ben asus k8n diyorum. inanılmaz stabil bi kart...

Alıntıları Göster
    Asus K8N derim.AMD Athlon 64 2800+ işlemciyle birlikte kullanıyorum oldukça stabil.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOUMAN

Asus K8N derim.AMD Athlon 64 2800+ işlemciyle birlikte kullanıyorum oldukça stabil.Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    valla ende çok isterim 939 pinli bi kart ama maalesef birazzz mali sıkıntım var... msi k8n neo platium öneren arkadaşlarım var yada msi k8n neo fsr ama emin değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: rhame

valla ende çok isterim 939 pinli bi kart ama maalesef birazzz mali sıkıntım var... msi k8n neo platium öneren arkadaşlarım var yada msi k8n neo fsr ama emin değilim...

Alıntıları Göster
    EPOX, EP-8NPAJ NVIDEA NFORCE4 Athlon-64 CPU
    yada
    MSI - K8N NEO3-F

• quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

EPOX, EP-8NPAJ NVIDEA NFORCE4 Athlon-64 CPU
    yada
    MSI - K8N NEO3-F

Alıntıları Göster
    arkadaşlar neo3 te agp ve pcı var ama belli agp kartlara destek sunuyo bende asus ati 9550 var ve desteklemiyoo...

• quote:

arkadaşlar neo3 te agp ve pcı var ama belli agp kartlara destek sunuyo bende asus ati 9550 var ve desteklemiyoo...

Alıntıları Göster
    al asus diyorum yahu, dinle beni...ucuz güzel, stabil dah ane istiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: korocop

al asus diyorum yahu, dinle beni...ucuz güzel, stabil dah ane istiyosun

Alıntıları Göster
    asus k8n hem o\c de hem de günlük kullanımda çok stabildir.yalnız bazı 754 işlemcilerde yanlış voltaj verme sorunu var ama mühim birşey değil.msi k8 neo(nf3 250gb) anakartın da özellikleri hemen hemen asus ile aynı.hangisini alıyım dersen msi derim sebebi ise arada bariz bir fark olduğundan değil msi ın çipsetinin daha iyi olmasından.(msi; nf3 250GB , asus;nf3 250)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunkral

asus k8n hem o\c de hem de günlük kullanımda çok stabildir.yalnız bazı 754 işlemcilerde yanlış voltaj verme sorunu var ama mühim birşey değil.msi k8 neo(nf3 250gb) anakartın da özellikleri hemen hemen asus ile aynı.hangisini alıyım dersen msi derim sebebi ise arada bariz bir fark olduğundan değil msi ın çipsetinin daha iyi olmasından.(msi; nf3 250GB , asus;nf3 250)

Alıntıları Göster
    20 dolar daha ekle Asus K8NE Deluxe al bence.Onda pci/agp kiliti var.Diğerlerinde var mı emin değilim.Ayrıca overclocka daha elverişli.Firewire portuna sonradan para vermen gerekmez çünkü 1-2 tane var.

• amd 64 2.8 diye bir işlemci yoktur.senin bahsettiğin işlemci amd 2800+ dır.onun saat hızıda 2.2ghz dir
    quote:

Orjinalden alıntı: rhame

ben daha iki gün önceye kadar p4 ht 3.0 alacaktım ama bir arkadasın tavsiyesiyle(aslında bütce meseleside var) artık amd athlon 64 bit 2.8 (754 pin) almaya karar verdim....

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

amd 64 2.8 diye bir işlemci yoktur.senin bahsettiğin işlemci amd 2800+ dır.onun saat hızıda 2.2ghz dir
    quote:

ben daha iki gün önceye kadar p4 ht 3.0 alacaktım ama bir arkadasın tavsiyesiyle(aslında bütce meseleside var) artık amd athlon 64 bit 2.8 (754 pin) almaya karar verdim....

budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

budur

Alıntıları Göster
    hocam amd athlon 64 2.8 754 pin 512 l2 ve 1.8 mhz hıza sahip işlemciler var......
    senin dediğin 32 bit amd 2.8+ olmasın
    çünkü benim alacağım işlemciyi kullanan bir çok arkadaşım var...

• quote:

hocam amd athlon 64 2.8 754 pin 512 l2 ve 1.8 mhz hıza sahip işlemciler var......

Alıntıları Göster
    Herşey doğru da 1.8 "mhz" değil "GHz"Modelin Kutusunda 2800+ yazıyor dikkatini çekerim

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

Herşey doğru da 1.8 "mhz" değil "GHz"Modelin Kutusunda 2800+ yazıyor dikkatini çekerim

quote:

Alıntıları Göster
    eweeet yaw o işte 2800 yazıyo ama 1800 (ghz) çalışıyo anu alacamm...
    ve ben su anakartı düşünüyom şimdi " MSI MS 7030-020 K8N Neo-FSR (NF3 250GB,GLAN,SATA,RAID,S754)"
    bu kart için neler sölersinizzz....

• quote:

Alıntıları Göster
    Msi K8N Neo3
    Evet msi nin sitesinden de goruldugu uzere pci-ex ve agr slot iceriyor. Agr slot aslinda agp slot ama uygun oldugu ekran kartlai malesef sınırılı ve listeye baktigimizda 9550 yi goremiyoruz. Pci-ex ve s754 olarak ortalama 70 dolarlik fiyatı ile fena değil gibi. Ama cool n quiet destekliyor mu emin değilim çünkü sitede
    Cool n quiet logosu yok bu urunun sayfasinda ama manualinde cool n quiet diye bir iki satir birseyler karalanmis. Bir de dip not win98 desteklemior bu kart.
    Kullananlar varsa deneyimlerini dinleyebiliriz.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.