Şimdi Ara

arkadaşlar amd 64bit 2.8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler... msi k8n neo aldım 2 gün oldu alalı memnunum.....bakalımmm
  • msi almada ne alırsan al
  • ee nasıl memnunmusun bari. bir de uzerinde hangi ekran kartını ve işlemciyi kullanıyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: rhame

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler... msi k8n neo aldım 2 gün oldu alalı memnunum.....bakalımmm
  • HAYIRLI OLSUN
    [simage][/simage]
    Orjinalden alıntı: unpop
  • sistem su an şöyle
    msi k8n neo
    amd athlon 64 2.8
    asus ati radeon 9550 ge
    512 ram (oem)
    40gb samsung harddisk
  • arkadasim su saatten sonra agp nin ileride pek populer olamayacagini,dolayisiyle agp ile kompozit bi sisteme yapilacak yatirimin bosa olacagini dusunuyorum.zira pciex sistemler 939 tabanli platformda pek te extrme bi yatirim degil.ama yok butcem cok kisitli diyosan 754 ve agp 8x dogal olarak 9550 dicem.ama ben olsam napar yapar 939 a gecerdim.
  • şimdi msi K8N NEO3-F, Ati9550 destekliyor mu desteklemiyor mu?
    yani çalışmaz mı bu e.kartı bu anakartta???
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

şimdi msi K8N NEO3-F, Ati9550 destekliyor mu desteklemiyor mu?
    yani çalışmaz mı bu e.kartı bu anakartta???

hocam bazı kartları destekliyoo bi msi.com a gir ve bak orda listesi var...
  • bende biliyorum orda destekli kartların listesi olduğunu,siz demediniz mi 9550 desteklemiyo diye,
    yukarda da ati9550 kullandığını yazmışsın, çalışıyosa söle destekliyo yazMAyıpta destekleyemez mi.
  • http://www.msi.com.tw/html/products/mainboard/agr/7135agr.pdf

bu linkte msi K8N Neo3 un uzerinde bulunan agp port ile uyumlu ekran kartlarını gırebilirsiniz. lakin ben 9550 yi goremedim. peki sen nasıl calistirisyorsun elinde K8N Neo3 varsa.. yoksa sendeki msi baska modeli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

http://www.msi.com.tw/html/products/mainboard/agr/7135agr.pdf

bu linkte msi K8N Neo3 un uzerinde bulunan agp port ile uyumlu ekran kartlarını gırebilirsiniz. lakin ben 9550 yi goremedim. peki sen nasıl calistirisyorsun elinde K8N Neo3 varsa.. yoksa sendeki msi baska modeli mi?

+1000

bende bunu soruyorum işte,yazmıyor diyosunuz ama sistem bileşenlerinizde 9550 yazıyor,
    sonucu söleseniz, çalışıyor mu sorunsuzca?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 6 Kasım 2005, 14:35:18 >

• arkadaşlar benmi kulallandığım normal k8n neo agp slotlu.. bizim anlatmaya çalıştığımıs anakart ise (yani bazı erkan kartlarını kabul eden) kart k8n neo3 anakartta hem pcı-x hemde agp kabul eden bi slot var... yani eğer
    MSİ k8n neo alacaksan agp slotlu normal bi ana kart amaaaaa
    MSİ k8n neo 3 alacaksan onda pcı-x var ama agp kartlardan bazılarını kullanıyo

• bu msi k8n neo3 anakartın ayrıntılarını dahttp://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 bu adresssten alabilirsinisss..
  • msi ın sitesinde 9550 yok zaten de onun dışında çoğu kart var yani,
    deneyip kullanan varsa yazsın, da ona göre alalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.