Şimdi Ara

Arkadaşlar Anakart öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni pc topluyorum. İ3 intel 3220 1155 3.30 ve asus gtx 650 ti boost 2 gb 192 bit ekran kartı aldım . Bilene sormam tek tercihimdir. Sizlerin önere bileceğiniz bir anakartı alacam. sizce hangi ana kartı alayım ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gsliemrah G kullanıcısına yanıt
    işlemciyi almadan önce sorsaydınız daha iyi olurdu 1150 soket almanızı tavsiye ederdik
  • Kardeş bütçem o kadar iyi değildi varandan indirim yakaladım aldım malesef. Ama içime kurt düştü kötümü yapmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

işlemciyi almadan önce sorsaydınız daha iyi olurdu 1150 soket almanızı tavsiye ederdik

1155 neden tavsiye etmiyorsunuz?
  • algoritma kullanıcısına yanıt
    1155 soketin üzerine 1150 soket geldi yani artık 1155 soketli işlemci anakart vs üretilmeyecek... ilerde işlemci yükseltme bakımından sorun olabilir
    kötü sayılmaz i3 ler şuan için oyunlarda oldukça performanslıdır. ilerisi için söyledim
  • quote:

1155 soketin üzerine 1150 soket geldi yani artık 1155 soketli işlemci anakart vs üretilmeyecek... ilerde işlemci yükseltme bakımından sorun olabilir

Bende tam tersi diye biliyordum 1150 1155 den önceki seri diye biliyordum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki beyler bana önereceğiniz bir ana kart yokmu )))) ne yapayım iademi edeyim işlemciyi
    maalesef üretici firmalar yapıyor bunları kafa karıştırmaktan başka bişey değil
  • quote:

maalesef üretici firmalar yapıyor bunları kafa karıştırmaktan başka bişey değil

Sorma hocam hemde ne kafa karışıklığı.
    Verdiğin bilgiler için sağolasın.
    iade edebiliyorsan et hatta bütçeni biraz zorlayacak ama ekran kartını da iade edip düz gtx 660 al

yok iade etmeyeyim dersen bu kart olabilir
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-g43-z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59357
    rica ederim
  • iade et hocam alırken birdaha bana sor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.