Şimdi Ara

arkadaşlar anycool t828 sorun acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşşlar telefonu acıyım dedm pin kodunu giriyorum ama 0a basınca(ilk tuş) daha bşey yazmıyr yardım edin

• başka bir tuşa basınca yazıyor mu?
  • hayır yazmıyor donuyor.telefoncuya verdim.yazılım atılıcakmış.
  • Ne yazılımı be !

Sen bu teli garantilimi aldın ?
  • komple flash atılmasını kastedıyor... evet soruna cozum olması muhtemel...
  • garantili alsaydın keşke arkadaş. bende day t828 var..
    eğer yazılım atacaksa sorsana java desteği de yukleyebiliyorlar mı.
  • arkadaşlar zaten garantili aldım.telefonu dun verdım bugun alıcam kısmetse.ewet java desteğide atabiliyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazılımı be ! Derken yapamazlar diye söylemiştim....

Bu modellere uygun flash var mı bilmiyorum ama, garantili ürün almanın faydalarını biliyorum....

java yüklenebiliyor demişsin. ( zannetmiyorum ama..) paylaşımlarını bekliyoruz. Geçmiş olsun
  • cok tesekkürler.yazılım yüklenecek dendi.bende inanmadım ama bi karıştırıyım dedim ve sordum.eğer yazılım(telefon fabrika ayarlarına dönme gibi bişey) olmazsa ama olucak %90.eğer olmazsa telefonu değiştiricez dediler.okadar para verdik arkadaşlar.çöpemi gtsn.seve seve yapıcakAkşama doğru alıcam eğer yapmadılarsada yarın alıcam.sizleri haberdar edicem
  • arkadaşlar selam
    benim telefonum anycool 828
    genel olarak memnunum
    tek problem usb ile notbooka şarj için bağladığımda
    şarj oluyor fakat bilgi iletimi ve dosya aktarımı için notbooktan telefona ulaşamıyorum
    fikri olan yazarsa sevinirim.
  • arkadaşım onun için pcne ayrı bir program kuruyorsun.ben hic öyle denemedim.nede olsa telefon bozulabiliyor bende en temizincen git bir card reader al.şarkılarını.resimlerini tak diye anında at
  • Kullandığınız modelleri bilmiyorum..

Telefonu kapatarak usb'ye bağlayın.. Denemiş olabilirsin..Ben yine de paylaşayım

edit:Benim kullandığım model de telefonu bu şekilde tanıyordu.. Telefon açıkken sadece şarj oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 18 Temmuz 2008; 15:16:54 >
  • telefon t828 anycool
    notebook hp
    telefonu kapattım
    yinede görmüyor sadece telefonda şarj işareti görünüyor dolmaya devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.