Şimdi Ara

Arkadaşlar AppleTV ile İlgili Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde akıllı tv olmadığından Smart box veya apple tv almaya karar verdim. Benim önceliğim Puhu Tv ve Digiturk Play izlemek. Apple TV'de bunları izleyebiliyor muyum?

Bunların dışında ipad veya iphone 'da olduğu gibi appstore'den uygulama indirebiliyor muyuz? Twitter, youtube vs. gibi. Bir de bunları yapmak için Apple TV'ye o kadar para vermek yerine daha ucuz bir Smart Box almak daha mı mantıklı olur.

Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

• Digiturk'u bilmiyorum ama puhu tv var.
    Evet app store'dan uygulama indirebilirsin.
    Uygulama çeşitliliği gayet güzel.
    Bu söylediklerim apple tv 4k için.
    Ben bu cihazı kullanıyorum.
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ediyorum cevabın için. 4K Tv'im olması gerekmiyor dimi bu Apple TV 4K'yı kullanmak için. Bir de Apple TV 3. nesil ile 4. nesil arasında ne fark var bilginiz var mı acaba?
  • Apple tv 4 ve apple tv 4K ihtiyacınızı karşılar. Apple tv 3 e uygulama yükleyemezsiniz. (puhu tv vs yoktur)
  • Şu Digiturkplay ile ilgili de bi cevap alabilsem süper olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digiturk bein uygulamaları yok maalesef Apple TV de. Bende 4K var apple store da çıkmıyor hiçbiri.
  • Peki birde şu şekilde sorsam; Android mi yoksa apple tv mi sizce? Androidlerde ısınma ve sürekli güncelleme sorunu oluyormuş araştırdığım kadarıyla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 aydır kullanıyorum apple tv 4. nesil. Alcaksanız kesinlikle en az 4. nesil veya 4k almanızı tavsiye ederim. Anroid e hiç bir koşulda hiç bir cihazda bulaşmıcağım için tavsiye etmem :) Puhu TV var gayet güzel çalışıyor. Digiturk uygulamaları yok fakat iPhone kullanıcısıysanız ekranı televizyona Apple TV üzerinden yansıtıp izleyebilirsiniz
  • bELa çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.