Şimdi Ara

Arkadaşlar aracımı satamıyorum bi bakarmısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Bundan 2-3 yıl önce olsaydı, peynir ekmek gibi satılırdı.

Ama artık Hafif Ticari araçlara talep azaldı.
    Her yıl muayene, köprü olayı vs. derken ancak milletin başına dank etti.

Alan satıyor, o yüzden bu kadar beklediniz diye tahmin ediyorum. Yoksa kesinlikle satılmayacak bir araç gibi durmuyor.

Aynen bizde ondan satmak istiyoruz hız limiti her yıl muayne ticari vergi aracı kullandıgımız yok bitek valideyi pazara götürmeye yarıyo araba ama ticari araç piyasası öldü artık satılmadıgına şaşırıyoruz
  • Arac ruhsatta nasil geciyor hususi mi,ticari mi ? Yani muayenesi senelik mi ? Yanilmiyorsam yeni kasa doblolarla sizin arac arasinda fazla fiyat farki yok.Kisisel kullanimi icin alacak biri uzerine 3-5 eklerim ust modelini alirim diye dusunuyordur.

Motor,bagaj ici ve arka yolcu bolumunun resimlerinide eklemeniz yarariniza.Ilk sahibiyseniz belirtin,bakimlarini surada ozel serviste yaptiriyorum sorgulayabilirsiniz vs. derseniz alicinin guveni artacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Arac ruhsatta nasil geciyor hususi mi,ticari mi ? Yani muayenesi senelik mi ? Yanilmiyorsam yeni kasa doblolarla sizin arac arasinda fazla fiyat farki yok.Kisisel kullanimi icin alacak biri uzerine 3-5 eklerim ust modelini alirim diye dusunuyordur.

Motor,bagaj ici ve arka yolcu bolumunun resimlerinide eklemeniz yarariniza.Ilk sahibiyseniz belirtin,bakimlarini surada ozel serviste yaptiriyorum sorgulayabilirsiniz vs. derseniz alicinin guveni artacaktir.

ilk sahibi oldugumu belirttim hususi yazıyo ama kamyonet diye geçtiği için senelik muayne var servis olayıda sadece ilk bakımı serviste ondan sonra sanayide kendi ustamız var babamın arkadaşı düzenli olarak orda yapıldı sıkıntı ordan cıkıyo
  • ilk sahibi olduğumuz kazasız değişensiz orjinal 66.000 km deki 2006 model servis bakımlı albeayı satmak için 2 ay uğraştıysam sizinde uğraşmanız normal diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Aracınız ticari bir araç sonuç olarak ailelerin dışında daha çok ticari maksatla alınıyor şirket aracı olupta fatura kesebilseydiniz daha rahat satabilirdiniz şirketler kdv sini gider göstermek için alırlardı.

+1 imza
  • Aracın temiz ama kasa eski kaldı artık ve fiyatı yüksek. 25400 e benim akrabam 2012 model beyaz çelik barlı yeni kasa 90 beygir abs klima 4 cam otomatik versiyonunu 65.000 deki arabayı aldı. Kasa artık eski kaldı onun için satamıyorsun yeni kasası olsa emin ol çok farklı olurdu herşey. Bi de millet uyandı station araçlara yöneliyorlar artık vergi muayene vs. Şahsen ben olsam aynı fiyata yeni kasasını alırım illa da böyle bi araba lazım olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 21 Nisan 2014; 15:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Aracın temiz ama kasa eski kaldı artık ve fiyatı yüksek. 25400 e benim akrabam 2012 model beyaz çelik barlı yeni kasa 90 beygir abs klima 4 cam otomatik versiyonunu 65.000 deki arabayı aldı. Kasa artık eski kaldı onun için satamıyorsun yeni kasası olsa emin ol çok farklı olurdu herşey. Bi de millet uyandı station araçlara yöneliyorlar artık vergi muayene vs. Şahsen ben olsam aynı fiyata yeni kasasını alırım illa da böyle bi araba lazım olsa.

Oyle diyosunda galerinin 23 verdigi arabayi kaca saticaz?

• adriatik180 A kullanıcısına yanıt
    Sıfırını kaça almıştınız ki 2013 model 0 km si bile 26500 e satılıyorken 25.000 verecek bi adam bulabilrsen 4 yasındaki arabaya seni tebrik edip başta taşımak lazım. Ayrıca kasa eski arabayı garajda hiç kullanmadan saklasan bile 23.000 iyi fiyat bence.
  • quote:

Sıfırını kaça almıştınız ki 2013 model 0 km si bile 26500 e satılıyorken 25.000 verecek bi adam bulabilrsen 4 yasındaki arabaya seni tebrik edip başta taşımak lazım. Ayrıca kasa eski arabayı garajda hiç kullanmadan saklasan bile 23.000 iyi fiyat bence.

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.3-multijet-safeline
    Piyasa bu.
  • quote:

2013 o dedigin fiyat imkansiz biz 2009da 28e almistik arabayi o fiyata satilmasi imkansiz bence ayriyetten dedigin gibi olsa galeri 23e alip kaca saticak bu arabayi 23.500e mi 24e mi galerileri tanimiyosun galba 1000 lira icin kilini kipirdaticak adamlar degiller bilerek yorum yapalim

• quote:

Orijinalden alıntı: adriatik180

quote:

2013 o dedigin fiyat imkansiz biz 2009da 28e almistik arabayi o fiyata satilmasi imkansiz bence ayriyetten dedigin gibi olsa galeri 23e alip kaca saticak bu arabayi 23.500e mi 24e mi galerileri tanimiyosun galba 1000 lira icin kilini kipirdaticak adamlar degiller bilerek yorum yapalim

Ben 26500 Fiyat almıştım Kasım ayında mahmutbey gökay dan. 1.3 motoru için. Galeri vadeli verir koyar kuaför yapar(50 TL dir ücreti) km düşürür koyar. Diyeceksin ki 48.000 deki araba neyini düşürücek. Cazip gelir 15.000 km 48.000 nerde 15.000 nerde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adriatik180

quote:

Ben 26500 Fiyat almıştım Kasım ayında mahmutbey gökay dan. 1.3 motoru için. Galeri vadeli verir koyar kuaför yapar(50 TL dir ücreti) km düşürür koyar. Diyeceksin ki 48.000 deki araba neyini düşürücek. Cazip gelir 15.000 km 48.000 nerde 15.000 nerde

Nakit veriyolar ariyolar istanbuldan 23 nakit hemen gelip alayim diyolarda yok vermem o fiyata hayirlisi artik dicek bisey yok en kisa zamanda satariz insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.3-multijet-safeline
    Piyasa bu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-temiz-doblo-161547307/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-2012-model-fiat-doblo-1.3-multijet-safeline-37-binde-161206563/detay
    Sadece 2 örnek.2010 ve 2012 model. İkisini de 23.000 e alınabilir.

• Doğrudur hocam. Ama bana çok gelmedi fiyat pek.
  • adriatik180 A kullanıcısına yanıt
    Hayılırsı artık herkesin hakkında. Bence 24.000 24.500 üstünü çok zorlamayın derim. Unutmayın aracınız 4 yaşında
  • Galeriler nakit 23 vermese bende yuksek derdim ama galeriler sahibindende 37ye sattiklari araci 32ye veren insanlar yuksek oldugunu dusunmuyorum yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.