Şimdi Ara

Arkadaşlar arada kaldım acıl tavsıye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benım elımde 250 gb slım model xbox var orjınal kullanıyorum şımdı gelelım konuya ben bu urunu satışa cıkardım bırısı ılk cıkan slım lerden dvdrom yerı parlak olan jtaglı ıcınde 20 oyun yuklu aletıyle takas yapmamı onerdı artı 150 tl verdı sızce ne yapmalıyım

• up
  • bir kışı cevap vermezmı
  • Bence hiçbişey yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden dostum
  • Çünkü öncelikle satmak mı istiyorsun yoksa takas mı ona karar ver. Daha sonra orjinal mi yoksa crackli mi ona karar ver daha daha sonra ban riskini göze alacak kadar cesaretli misin ona karar ver. Bunları yapınca zaten sorduğun sorunun cevabını alırsın

• cıhaz elımden cıkıcak ıllakı daha fazla kar ederım dıye duşunuyorum hocam
  • Kaca satmayı dusunuyordun

• 450 cıvarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: playkaan

450 cıvarı

150tl da diger tarafta var. Kaldı 300 bu fiyata sen takas ta sana sunulan urunu alırmıydın

• urun en kotu ıhtımal 350 ye gıder hocam
  • Ya satın ya da orjinal ile devam edin. Bulaşmayın kopyaya ona buna derim.

• Orjinal iyidir böyle devam et
  • Bu saatten sonra kolay kolay ban olmaz, olsa da oturur single single oynar. Gerçi XO'ın çıkışı ile ciddi bir ban tehlikesi söz konusu olabilir ama 3 yıldır da ban olmadığını ifade edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu saatten sonra kolay kolay ban olmaz, olsa da oturur single single oynar. Gerçi XO'ın çıkışı ile ciddi bir ban tehlikesi söz konusu olabilir ama 3 yıldır da ban olmadığını ifade edelim.

Yeni banlanan bir sürü kişi var forumda. Microsoft 3 yıldır ban dalgası yapmıyor yeni oyun çıktığında. Tek tek şutluyor bazılarını o kadar.

• takasa evet de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.