dışşşş flaş flaş flaş dışşşş aranıza yeni katildim oyunu pek bilmiyom onceden oynamaya calısmıstım pc de sorun wardu oyuna balanmıyodu şimdi tekrar indiriyom (çaktirmayin kota giriyo)8gb oldu ben ole bi char yapmak istiyomki saglam olcak etrafina 10 15 yaratık dızıp 2 3 hareketle hepsini hak'ın rahmetıne kawuşturcak bi karakter istiyom bole cok actionlu fln olrsa ii olr bana bi yardımcı olun arkadaslar bunlari yaptiktan sorada bi büyükraki bide meze
ŞİMDİDEN COK SAOLUN
KARDES SENIN ICNI EN IYI KARAKTER YA BUD SPENCER YADA BRUCE LEE BU IKISINDEN BIRINI SEC BENCE
quote:
Orjinalden alıntı: rista
KARDES SENIN ICNI EN IYI KARAKTER YA BUD SPENCER YADA BRUCE LEE BU IKISINDEN BIRINI SEC BENCE
jackie chan i unutmusun
hazır yeni baslıyon sana 34 lwl char sattımmı okcu hemde kılıccı warrior yani 36 lwlde ayısı var 10m para var yüzlerce item var satcan 10mdaha para olur
Abi hunter ol dexe ver ve ok kullan, etrafina o zaman 20 tane yaratik koysan bişe olmaz hepsi 0 vurur.
quote:
Orjinalden alıntı: HeroOfWorld
Abi hunter ol dexe ver ve ok kullan, etrafina o zaman 20 tane yaratik koysan bişe olmaz hepsi 0 vurur.
sana soz yuksek lvl olunca senı kesmicem :D
tek dikate alan sensin saolasin bide server hangi server
bu arada dier ark lara cevabim biz brush olruz ama sızbash bile olamazsiniz
%50 oldu
quote:
Orjinalden alıntı: serdar59
quote:
Orjinalden alıntı: HeroOfWorld
sana soz yuksek lvl olunca senı kesmicem :D
tek dikate alan sensin saolasin bide server hangi server
bu arada dier ark lara cevabim biz brush olruz ama sızbash bile olamazsiniz
%50 oldu
Bu arada 50 lvl oldum ranger i sectim wariordaki pow un minik boyundan var. Tavsiyem hunter ol...
bence kasarken en güçlü hunter ama pvp de en güçlü warrior artık sen karar ver.
mesaj yazanlara tx 3 char actım 3 unude 6 yaptım 2 sını sıldım 1 tanesı duruyor str int warrior yapicam 3 lvl full str 1 lvl full ınt fln gitcem allah izin verirse bide bu oyunda party kurarak birbirini kasma olayı warmi arklar warsa bana help edin azcik saolun tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: serdar59
mesaj yazanlara tx 3 char actım 3 unude 6 yaptım 2 sını sıldım 1 tanesı duruyor str int warrior yapicam 3 lvl full str 1 lvl full ınt fln gitcem allah izin verirse bide bu oyunda party kurarak birbirini kasma olayı warmi arklar warsa bana help edin azcik saolun tesekkurler
Bir kisi en fazla kendine 2 dan lvl yakin biriyle party kurdugunda ex bolunebilir.
bence asas ol en iyisi 50 de de bi shinobi ufff ne guzel olur 62 lwl adm kestim şimdi yehhhuuu
beyler ben 10 lvl oldum glowing red fortune chestim war 5xxxxx k ya acılabılıyomus ben dusundumkı okadar pahalı ya acılıyosa drop u da ıyı olr normal pazar fiyatı 3.5 m ama isteyen olursa 3 m ye satarım bu arada ben nasıl warrior olcam zuhah 1 dan 0 kyu dayım ama warrior deilim skillerim de acik