Şimdi Ara

Arkadaslar askerlik hakkinda soru sorucam acil zamanim kisitli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hava degisimi aldim

Terhisim 24 temmuz sadece 7 gun dagitim izni kullandim

Gecenlerde burnumdan rahatsiz oldugumdan hastahaneye gittim ameliyat olmam gerektigini soyledi ve tarih verdi haziranın 19 yatis 20 si ameliyat olucaksin dedi 25 haziranda taburcu olucam 26 da ucagim var 21 gun hava degisimi veriyormus benim kac gun geri hizmetim kaliyor bunu subede tamamlamam mümkünmüdür ? Siirtden 1993/3 jöh komandodan saygilar sevgiler iyi forumlar arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Asker, senin blk.Astsubayın yok mu? Blk.komutanın yada yazıcınız yokmu?
    Onlara soracaksın o birliğin düzenine göre yönlendirilceksin.
    kıbrısta senin gibi hava değişimi alıp gidenler vardı,terhisine 1-2 gün olmasına ragmen türkiyeden gelip
    2 gün durup terhisini alıp,belgelerini bırakıp gitmişti.Prosüdür öyleydi.
    Sende büyük ihtimal 5-6 gün için tekrar birliğine katılış yapman gerekecek.
    Yani özetle komutanlarından en sağlıklı yanıtı alırsın.
    burada bu sorunun muhattabı yok.
    Hadi geçmiş olsun.
  • TÜRKİY3 kullanıcısına yanıt
    dağıtımı geçen yıl kullandığın için bu yıl tekrar yol iznin olucak muhtemelen böyle birşey hatırlıyorum her sene için ayrı yol hakkımı ne vardı bunu hesaba katmak lazım ( ayrıca yol iznin kaç günün onu yazmamışın nasıl hesaplanmasını bekliyosun ) , bunun yanında ben nisanda terhis olmadan önce bölük komutanı ( yzb) ve bölük ast. ( bşçvş) iştimada bikaç kez şunu söyledi ; sadece hava değişimi hakkın 30 günken bu değişti yatak istirahatleride hava değişimi sayılıyor artık yani hava değişimi ve yatak istirahatleri toplamı 30 günü geçerse şafak teper. internetten araştırmadım ama kendi bölüğümü geçtim koca tugayda her komutan bunu söyledi.

ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi sen ne kadar hesaplarsan hesapla bölük astsubayının hesabını tutturamazsın ona ulaşıp öğrenicen yada yazıcıya yalvarıcan senin kağıtları komutanın önüne itelesin biranönce hesaplansın

• Simdi arkadaslar biliyorsunuz her komutan bir degil ben sormayi denedim pek umursamiyor ustlerim yol izni 2 gun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.