Şimdi Ara

Arkadaşlar bakı bir lütfen önemli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi olay şu ki, afk kaldığım falan yok oyundan ayrıldığım da. Ara sıra anlık kopmalar yasayıp tekrr bağlanıyorum oyunu aksatıcak derecede bi sıkıntı yaratmıyo kesinlikle.
    Son 50 oyunda 2 kere leave oldu o da bölgedeki çalışmadan kaynaklanıyomus bu aralar superonline da sapıttı..

Leaverbuster sistemi sacma sapan uzaklastırmalar vermey başladı. Plat 5 den plat 3 oldum 2 günde. Oyundan çıktım bir daha girdiğimde 1 haftalık uzaklaştırma almış olduğumu gördüm. Leaverbuster sistemi oto uzaklaştırma vermiş vs.
    Lan afk kalıp oyunan çıksam nerden geliyor o winler ki coğunda carry rolunde oluğum için oyunu ben taşıyorum.

Sezon bitmeden önce Dia olmak istiyoum bu yuzden leaverbusterın tekrar saçma sapan ban atmaması lazım.
    İsmimi değiştirirsem bu leaverbuster dan kurtulabilir miyim? Yoksah hesap bazlı mı yardımcı olursanız sevinirim.

Özet: Sihirdar ismini değiştirirsem, LeaverBuster levelı sıfırlanır mı cezalar düşer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phreak LoL -- 17 Ekim 2014; 23:59:28 >

• maalesef böyle ya oyuna hiç girmiyceksin yada ayrılmıycaksın
  • Hesap bazlı kardeşim nickini istediğin kadar değiştir o senin ID'ne bağlı bir olay. Özet: Olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xmithie

maalesef böyle ya oyuna hiç girmiyceksin yada ayrılmıycaksın

Diyorum ya oyundan ayrilmiyorum zaten. Leave sayim son 50 oyunda 2. O da superonline in azizligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlarımızın içine eden afk leaver ve en kötüsü kazanma imkanını sıfıra indiren feederlar ( bilerek feedleyenler ) banlanmaz . Bazısına da böyle olur .
    RİTO
    geçmiş olsun dostum , nickini değiştirmenin bir faydası olmaz diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATS qq -- 18 Ekim 2014; 1:26:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlık kopmaların süresi ne kadar bilmem ama oyunun çehresi değişebiliyor yani bende de modemden kaynaklanan sıkıntı vardı. Sen tüm takımı gazla alacaz oyunu takımca oynayalım falan oyun size dönsün. Tam mide tıkladım gitti bağlantı 1 dk'ya bağlandım Zyra report yazıları ve nexus'un patlamasını anlık yaşadım. Modemi değişene kadar atmadın daha oyun sende kendi sorununu halletmeye bak yoksa daha çok başın yanabilir ne yazık ki.
  • Oyun sonu report sistemi de var bir tek leavebuster den kaynakli olmayabiliyor benim bildigim.

• OXI İZLE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu leavebuster sisteminin allah belasini ciddi ciddi versin 2 oyunda bi tasidigim maclardan ban yiyorum e kadar sacma bir sistem

• Bence birileri oyun cikisi seni report etmis. 50 oyunda 2 leave ile leaverbusterin 1.seviyesine bile gelmemen lazim. Leaverbuster seviyen yuksek oldugu icin oyunun sana verdigi toleransta dusmus olabilir.

• Cevaplar icin sagolun arkadaslar.
    Gercekten akil sil ermiyor yani oyyn tasiyip leaverbuster a yakalanmak. Neyse bu sezon plat bitircem dmk ki

• ticket at

iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.