Şimdi Ara

arkadaşlar bana acil yardım:(((((sazanım ben yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lovedoctor die bi halt var duydunuzmu bilmiyom, sana maille bi link atıyolar linke giriyon ve sevdiğin kişilerin ismini yazıyosun, sora site sana uygun olanı söliceğini vaat ediyo.bende lapin gibi zıpladım yazdım iki kişi ve arkadasımın mailine gitti
    şimdi acil o mail hesabına bişeler yapmam lazım öğrenmemesi gerekiyo.
    mail hesabı yahoo.
    şifreyi ele geçiremesemde okumaması lazım lütfen yardımmmmmmmmm

• Bİ DAHA MAİL ATMA GİBİ Bİ ŞANSIN VARSA Bİ DAHA MAİL YOLLA BAŞKA İSİMLER YAZ SONRA Bİ DAHA YOLA BU SEFER ABUŞ İSİMLER YAZ BELKİ CİDDİ YAZMADIĞINI ZANNEDERLER

jr_ewing
    resimler aynı yaw ben ne ara bole bi topic actm dedm ama sonra isimden çaktm
  • o zaman camura yattıgımı anlar durumu düzelttiğimi, başka çözüm yaww
  • başka şansın yok gibi
  • biladel banada gonderdiler ole bi şey ama ovunmek gibi olmasın bunun altından bi çopanoğlu nun cıkacağını tahmin ederek sadece adımı yazarak gondere bastım... Sana tavsiyem bunu unut bi tecrube olarak algıla yoksa yapılacak bi şey yokk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modban -- 9 Kasım 2005, 17:00:02 >
  • banada verirmisn o maili yaw
  • bence kendi adınla birlikte başka isim yazıp tekrar göndermen işe yaramaz çünkü zaten 1 kere gönderen işin fos olduğunu öğrenmiş oluyor. Arkadaşın çakar bunu ama tavsiyem seninde arkadaşa bi tane çakmandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya okursa okusun ne çekiniyorsun. bir şey olmaz merak etme
  • yaw okumaması lazım arkadaşlar yardım pls
  • Durum ne sen acikca anlatsana?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.