Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BANA BUNU AÇIKLAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Anadolu takımlarının aldığı oyuncular özellikle Trezeguet ve Diagne bunları neye göre alıyorlar ? bunları alırken diğer büyük takımlar ne yapıyor Trezege ve Diagne örneğinden gidersek Kasımpaşa scoutu çok mu iyi ? sportif direktörleri teknik adamları oyunculardan çok mu iyi anlıyor ? neden bu oyuncular başarılı da büyük takımların o kadar araştırma yaptık diyerek ve tanınmış isimleri getirmesi ve getirdikleri oyuncuların ligimizde vasat olmasının sebebi ne ?

Aydınlatırsanız sevinirim

• Kardeşim bunlar menajer aracılığı ile gelen oyuncular.

Türkiye'de bulunan bazı menajer bağlantıları sayesinde kulüpler bu oyunculara ulaşıyor.

Galatasaray tutturdu bir scout ekibi, hiçbir halta yaramıyorlar. Yeterince adam izleseler daha neler bulurlar ama tembel adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Kardeşim bunlar menajer aracılığı ile gelen oyuncular.

Türkiye'de bulunan bazı menajer bağlantıları sayesinde kulüpler bu oyunculara ulaşıyor.

Galatasaray tutturdu bir scout ekibi, hiçbir halta yaramıyorlar. Yeterince adam izleseler daha neler bulurlar ama tembel adamlar
    Performansları şans mı yani ? yoksa iyi oyuncular mı sence ?
  • Hayır, bu adamların menajerleri bir çok yere haber salıyor,Türkiye zıplamak için kötü bir basamak değil, maaş da iyi, adamlar buradan İspanya veya İtalya ya gitmeye çalışıyor genelde.

Örneği çok var ligde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Hayır, bu adamların menajerleri bir çok yere haber salıyor,Türkiye zıplamak için kötü bir basamak değil, maaş da iyi, adamlar buradan İspanya veya İtalya ya gitmeye çalışıyor genelde.

Örneği çok var ligde
    Kjaer aklıma geldi
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Menejer transferi elinde kalan kimsenin beğenmediği oyuncuları Türk takımlarına kakalamak demektir.
    Hiç bir menejer gelecek beklediği oyuncusunu anadolu takımına vermez, bunları bulup getirmek kulüplerin başarısı zaten kendi kulüplerinde parlasa da büyük kulüpte yok olup gidecek adamlar çoğu.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğin kakalama eskidendi. Menajer transferi Rodrigues şuan Galatasaray 'ın vazgeçilmezi durumunda. Scout ların izlediği Maicon ise çöp.

Bahsettiğim konunun en iyi temsilcisi Cedric Bakambu dur. Fener e gelse kimse istemezdi, adam şuan 40m euro.

Diagne denen ve bir türlü yıllar boyunca isteneni verememiş adamın bonservisi yıllar boyunca Juventus taydı. Menajeri getirdi adamı parlatacağı lige sonunda isteneni verdi.Sene sonunda ya İtalya ya da İspanya diyorum.Gitmezse alıntılarsınız.

Düşen adamı toparlayan ligdir bizim ligimiz, böyle saçma bir büyüsü var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Ben anadolu takımlarının menejer tavsiyesine uyacak kadar aptal olduklarını sanmıyorum. Genelde bir özelliği iyi olan oyuncu alıyorlar zaten daha iyisine paraları yetmez, adam çalışkansa üstüne ekleyip daha iyi bir seviyeye çıkıyor.

Örnek verdiğiniz Maicon yıllardır bilinen biri, eğer gözlemci aha bu adamı buldum diye kulübe önerdiyse gerçekten utanç verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Ben anadolu takımlarının menejer tavsiyesine uyacak kadar aptal olduklarını sanmıyorum. Genelde bir özelliği iyi olan oyuncu alıyorlar zaten daha iyisine paraları yetmez, adam çalışkansa üstüne ekleyip daha iyi bir seviyeye çıkıyor.

Örnek verdiğiniz Maicon yıllardır bilinen biri, eğer gözlemci aha bu adamı buldum diye kulübe önerdiyse gerçekten utanç verici.
    Hocam gözlemci dediğin sadece genç adam bulmaz.Maicon bize gözlemci tavsiyesi sonucu geldi.

Aradıkları aradam hava topu alabilen, ayağına hakim biriydi.Ancak hız konusunu düşünemediler.Geçen yıl Denayer hızıyla açığı kapatıyordu ancak şuanda onu yapabilen de olmadığı için sıkıntı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.