Şimdi Ara

bu olay bana mı patlar?? (arkadaş konusu) (yardımcı olun deli olcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samimi bir arkadaşım ortalama 3 aydır bir kızla çıkıyor.. kızın adı baya duyulmuş buralarda.. yeri gelip en abaza ortalama girdiğimde de adını sebepsizce konuların içinde duydum.. yeri gelip normal tiplerin masasında da duydum.. arkadaş ise düzeldiğini düşünüp aşık oldu resmen.. arkadaşı uyarmayı hep düşündüm bu konuda ama bana patlar ben kötü olurum diye hep çekindim.. geçen sene gene arkadaşım böyle bir kıza çok değer verip aşık oldu çıktı falan en sonunda üzülen o oldu.. bu seferde öyle birşey yaşamasını istemiyorum.. ama ben kötü olurum diye laf etmedim.. ta ki bugün gene arkadaş masasında kızın adı kötü bir şekilde geçene kadar.. sinirlendim arkadaşa mesaj attım anlattım az çok etraftan duyduklarımı.. güvenme şu kıza sev ama aşık olma.. sıradan sevgili olarak gör geçen sene ki gibi üzülme falan diye girdim olaya.. şu an içimde huzursuzluk var acaba kötü ben mi olacağım diye.. uyarsam suç, uyarmasam samimiyetten içim rahat etmiyordu..

sizce nasıl yaptım??

bu arada kızın lafını duyduğum kişileri söylemeyi düşünmüyorum.. şimdi arkadaşım onlara gider bana uzanır.. bir de hiçten yere başıma bela olmasın diyorum.. mantıklı düşünüyorum di mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Ağustos 2012; 2:52:29 >

• dost acı söyler
  • farklı tatlar g...tte patlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni duruma gelmistim. O tipler adam olmaz. Arkadasini uyar bunlari anlat ve bi daha konusunu acma. Oyle bi kiza asik olmak demek, o duyumlari ve basina gelecekleri kabullenmek demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım biz erkekler elde edemediğimiz kızlar, kadınlar hakkında atıp tutmaya bayılırız. Adı geçen bayanlar hakkında öyle yaptım böyle yaptık gibi hayal mahsulu tabirler kullanmayı severiz. Keşke adı geçen kız hakkında biraz daha kesin bilgiler edinip arkadaşına söyleseydin.
  • Aynı konuya benzer bir olay yaşadım geçen sene bu vakitler en yakın arkadaşımın bana söylediği cümle şuydu onur muhabbeti iyidir değer verme sakın sevme doğum günüme 2gün kala terkedildim oktan bir nedenden ötürü bu bir baheneydi ve ben en yakın arkadaşımın yanına gittiğimde baya sinirliydim onur ağzını açma ben sana en baştan herşeyi söyledim sus dedi

işin özeti söyle hocam seni dinlemicek emin ol ama söylemessen daha kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

Arkadaşım biz erkekler elde edemediğimiz kızlar, kadınlar hakkında atıp tutmaya bayılırız. Adı geçen bayanlar hakkında öyle yaptım böyle yaptık gibi hayal mahsulu tabirler kullanmayı severiz. Keşke adı geçen kız hakkında biraz daha kesin bilgiler edinip arkadaşına söyleseydin.

hocam öyle durumları bende biliyorum.. lafı edilen kız var edilmeyen kız var.. kız durmadan cafelerde gezip, dikkat çekici davranışlarda (yüksek sesle kahkaha atmak, arkadaşlarıyla bağırarak 11li konuşmak) bulunuyorsa.. benim eskiden lise arkadaşım olan 4-5 kızı aynı anda yiyen biriyle kankaysa sen ne yorum yapcaksın?? bu arada lafları sadece erkek masalarında da duymuyorum emin ol.. bilgiler kesin olmasa sana gelmem.. samimi arkadaşım kendide anlattı hatta lan çok rahat kız daha ilk tanışmamızda önümdeki gazozu içerek gülüyordu diyor.. bir kız daha yeni tanıştığı erkekle bu kadar labali olur mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Ağustos 2012; 2:16:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bana patlıyor belli ki.. arkadaş en son benim sevgilimin hesabını sen mi yapıyorsun gibisinden mesaj attı.. bende yazdım her kızın hesabını ben yapmıyorum.. umrumda da olmaz.. ben senin iyiliğin için uyarıyorum.. gibisinden bişi yazdım.. geçen yıl ki gibi olcak gelcek yanıma bu sefer ben uyardım git o avutsun seni diyip geçicem.. olay gerçekleşince yazarım buraya..
  • arkadaş kıza sandığımdan fazlasıyla bağlanmış.. resmen bana ayırmaya çalışıyorsun bizi diyor.. kızla ilgili ne desem başına bak yanlışa çekme, sonuna bunları bil kızla sevgili kal, sev ama aşık olma.. kaptırma kendini.. yazdım..

kötüye çekti yazdıklarımı.. son mesaj attım ne halin varsa gör gibisinden.. görüşmeyi koparcam.. en azından selam selam geçerim.. yanılmayı isterim ama yanıltmicak gibime geliyor..
  • dost acıyı tatlı söyleyendir
  • 3.satırın sonuna gelmeden arkadaşının beynini kullanamayan biri olduğunu anladığım için sonrasını okumadım. Bırak ne yapıyorsa yapsın, sonra milletten o bana şöyle yaptı, şuna şöyle yapmış hikayelerini dinler.
  • şimdi konuyu hatırladım bir giriyim dedim bu konudan ortalama 3 hafta sonra kız, arkadaşımı aldattı ki olaydan ortalama 2-3 hafta sonra haberim oldu, arkadaş bana çekinmiş söyleyememiş bir süre durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 10 Ocak 2013; 16:30:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.